Hlavní navigace

LG přináší na své Smart TV 3D hry

6. 8. 2012

Sdílet

 Autor: LG
Společnost LG oznámila, že uživatelé Smart TV tohoto výrobce již brzy budou mít zpřístupněno pět jednoduchých trojrozměrných her, které se budou streamovat z cloudu.

Mezi vydanými tituly se nachází Air Penguin, Frisbee Forever, Burn the City, Downhill Bowling 2 a Diversion od Unity Technology a podle LG půjde o hry v konzolové kvalitě. Společnost uvedla, že avizované hry byly vybrány díky jejich schopnosti být převedeny do 3D a proto, že jsou zábavné. Aby uživatelé hry mohli vidět v třetím rozměru, je samozřejmě potřeba mít nasazené levné polarizované 3D brýle. Hry lze ovládat pomocí ovladače Magic Motion Remote.

Trojrozměrné tituly jsou v současné době dostupné přes LG Smart World ve třinácti zemích světa, kde LG nabízí placené služby, a to ve Velké Británii, Německu, Itálii, Francii, Španělsku, Rusku, Spojených státech, Kanadě, Austrálii, Tchajwanu, Singapůru, na Filipínách a v Koreji.

Rozšíření do více zemí světa (především těch evropských) by mělo přijít ještě v tomto roce spolu s dalšími hrami. V příštím roce by se na chytrých televizorech LG již mohly objevit hry kvalitou srovnatelné se současnými tituly určenými pro PC, a to díky spolupráci LG se společnostmi OnLive a Gaikai.


soutez_casestudy

Zdroj: FlatpanelsHD

Byl pro vás článek přínosný?