Hlavní navigace

Mapy.cz navštívil skřítek a hledá zajímavá místa s vánoční atmosférou

21. 12. 2022

Sdílet

Vánoční místa Autor: Pixabay.com
Populární mapová služba Mapy.cz ani letos nezapomněla připravit pro své uživatele vánoční hru. Tentokrát ji navštívil skřítek, který hledá příjemná místa s vánoční tématikou. Můžete mu v jeho pátrání pomoct.

Tým stojící za vývojem služby Mapy.cz pro letošní Vánoce připravil další zajímavou hru, která je zároveň soutěží o věcné ceny. Po loňské šifrovací hře, v níž jsme zachraňovali princeznu ze spárů draka, přichází letos na scénu skřítek, který miluje místa s vánoční atmosférou. Podle dostupných informací tento skřítek autorům služby Mapy.cz nejdříve sebral z kanceláře pohledy z dovolených, následně se pustil hrnečku z Plzně a až poté se jej podařilo lapit do nastražených suvenýrů.

Jelikož je ovšem skřítek opravdový nenasyta, potřebují Mapy.cz vaši pomoc ve formě tipu na zajímavé místo spojené s vánoční atmosférou, které by skřítka nasytilo. Může se jednat například o váš oblíbený kostel, kam chodíte zpívat koledy, oblíbené předvánoční trhy, betlém, či jakékoliv jiné místo spjaté s vánoční tématikou.

Dejte skřítkovi tip na zajímavé místo

1) přejděte na Mapy.cz a vyhledejte vaše oblíbené místo.

Mapy.cz

2) Do hodnocení zvoleného místa napište, proč by se měl skřítek vydat právě sem.

Mapy.cz

3) k vašemu hodnocení připište hashtag #skritek, aby poznal, že vzkaz patří právě jemu.

soutez_casestudy

Mapy.cz

Nejzajímavější doporučení na vánoční místa odmění Mapy.cz skřítkovským tričkem. Buďte proto při psaní svých doporučení kreativní a originální.

Byl pro vás článek přínosný?