Hlavní navigace

Maximální bezpečnost: správa nových počítačových rizik

3. 6. 2020

Sdílet

 Autor: Internet Info DG
Tento rok, více než kdykoliv předtím, je počítačová bezpečnost klíčová. Zjistěte maximum novinek v oblasti IT bezpečnosti na akci IBM Security Summit 2020.

Ať už podporujete nově vzdálenou pracovní sílu nebo přecházíte na digitální platformy napříč různými nástroji, aplikacemi a cloudovými platformami, kybernetická bezpečnost musí zůstat základní praxí při ochraně organizace a klientů.

Aby organizace pomohla chránit vaši organizaci ve světě složitosti, měly by organizace sladit bezpečnostní strategii s podnikáním, integrovat řešení, která chrání digitální uživatele, aktiva a data, a nasadit technologii, která dokáže spravovat ochranu před rostoucími hrozbami.

CS24

Připojte se k druhém summitu IBM Security Summit pro střední a východní Evropu ve čtvrtek 11. června 2020, který je k dispozici v digitální podobě Virtuální akce a:

  • Poslechněte si vůdčí osobnosti kybernetické bezpečnosti a prozkoumejte, jak vám může IBM pomoci navrhnout, vybudovat a spravovat bezpečnostní program, který pomůže vašemu podniku reagovat, být odolný a agilní.
  • Poslechněte si osvědčené postupy při řešení nejnovějších výzev v oblasti kybernetické bezpečnosti.
  • Naučte se, jak Quantum a umělá inteligence pomáhají bojovat proti útokům a jak se sebevědomě přesunout do cloudu.
  • Projděte si virtuální stánek IBM, abyste lépe porozuměli firemním produktovým nabídkám a zobrazili si ukázky
  • Spojte se s odborníky „živě“ na virtuální platformě 11. června.

Registrujte se zde.

Byl pro vás článek přínosný?