Hlavní navigace

Miniaturní Wi-Fi router TP-LINK

27. 7. 2015

Sdílet

 Autor: TP-LINK
TP-LINK uvádí na český trh Wi-Fi router TP-LINK TL-WR802N v provedení „nano“.

Miniaturní router napájený z rozhraní USB se hodí na cesty, a to jak pro příležitostné použití, tak i pro pravidelné přenášení. Svým signálem pokryje jednu středně velkou místnost a je určen především pro použití s tablety, chytrými telefony, přenosnými herními konzolemi a dalšími mobilními elektronickými bezdrátovými zařízeními. Ačkoli se schová do dlaně jedné ruky, je vybaven nejmodernějším zabezpečením, podporuje více bezdrátových režimů a nabízí přenosovou rychlost až 300 Mb/s, jež pohodlně dostačuje pro všechny běžné činnosti.

TP-Link

Malé rozměry a velká flexibilita pro připojení doma, na chalupě i na cestách

Router TL-WR802N o velikosti přibližně poloviny robustnějšího chytrého telefonu se snadno vejde do kapsy. K jeho zprovoznění stačí připojit ethernetový kabel, např. do zásuvky v hotelovém pokoji, a po zadání výchozího hesla ihned vznikne bezdrátový přístupový bod. Napájet lze přitom buď ze síťového adaptéru, nebo z počítače USB kabelem. TL-WR802N podporuje různé provozní režimy - router (výchozí), opakovač, klient, přístupový bod a WISP router, který se využívá pro připojení více zařízení tam, kde poskytovatel umožňuje využít pouze jednu IP adresu.

Silné zabezpečení pro neznámé prostředí

Použití routeru na cestách v neznámém prostředí vyžaduje účinnou ochranu. Router TL-WR802N proto nabízí silné šifrování WPA-PSK/WPA2-PSK až se 152bitovým klíčem. Proti případným útočníkům uživatele chrání i vestavěný firewall a možnost nastavení filtru IP adres, MAC adres a domén.

soutez_casestudy

Router TP-LINK TL-WR802N je již k dispozici v prodejní síti partnerů společnosti TP-LINK, a to za doporučenou koncovou cenu 729 Kč včetně DPH.

Klíčové vlastnosti:

  • Rychlé bezdrátové připojení až 300 Mb/s dostačuje pro videokomunikaci, streamování multimédií i online hry
  • Kapesní provedení se hodí na doma i na cesty
  • Podpora více bezdrátových režimů pro různé způsoby využití
  • Napájení přes mikro USB port ze síťového adaptéru nebo počítače
  • Snadná instalace během několika málo minut
  • Robustní zabezpečení se silným 152bitovým šifrováním

Byl pro vás článek přínosný?