Hlavní navigace

Mobilní aplikace TP-Link pro správu domácí sítě

28. 6. 2013

Sdílet

 Autor: TP-Link
Společnost TP-Link vydává bezplatnou mobilní aplikaci TP-Link Tether, jež uživatelům zařízení iPhone, iPod Touch a iPad nabídne možnost pohodlné správy domácí sítě.

Společnost TP-Link vydává bezplatnou mobilní aplikaci TP-Link Tether, jež uživatelům zařízení iPhone, iPod Touch a iPad nabídne možnost pohodlné správy domácí sítě.

TP-Link

Prostřednictvím aplikace lze díky přehlednému uživatelskému rozhraní spravovat a sdílet prostředky sítě, měnit nastavení, přizpůsobit rodičovskou kontrolu nebo aktivovat sdílení multimédií. K dispozici je rovněž přehled základních stavových informací, mezi něž patří například seznam aktuálně připojených zařízení a jejich přístupových práv.

Aplikace Tether je plně kompatibilní se standardem DLNA, díky čemuž lze na připojených klientských zařízeních přehrávat média uložená na flash disku připojeném ke směrovači.

Aplikace Tether je určena pro zařízení iPhone, iPod Touch a iPad s operačním systémem iOS ve verzi 5.1 nebo novější. Uživatelé ji mohou bezplatně stahovat v online obchodě App Store. Aplikaci Tether v současnosti podporuje čtveřice směrovačů TP-Link, a sice modely TL-WDR4900, TL-WDR4300, TL-WDR3600 a TL-WDR3500. Díky plánovaným aktualizacím firmwaru se však řada podporovaných zařízení brzy rozroste.

 

příloha_ovladnete_sva_data

 

 Klíčové vlastnosti:

  • Podpora mobilních zařízení iPhone, iPod Touch a iPad běžících na iOS 5.1 nebo novější verzi.
  • Správa domácí sítě, nastavení uživatelských rolí, rodičovská kontrola, omezení přístupu založené na čase nebo doméně.
  • Přehled stavu směrovače, seznam připojených zařízení.
  • Kompatibilita se směrovači TL-WDR4900, TL-WDR4300, TL-WDR3600 a TL-WDR3500 (plánovaná aktualizace firmwaru zajistí podporu také pro další směrovače).
  • Podpora standardu pro poskytování multimediálního obsahu DLNA.
  • Podporované formáty pro streaming audia: AAC, HE-AAC, AMR-NB, FLAC, MP2, MP3, Vorbis, a PCM/WAVE.
  • Podporované formáty pro streaming videa: H.263, H.264 AVC, MPEG-4 SP a FLV.
  • Podporované formáty pro streaming obrázků: JPEG, GIF, PNG a BMP.

Byl pro vás článek přínosný?