Hlavní navigace

MS Office 365 si můžete okamžitě stáhnout do svého počítače nebo chytrého zařízení

27. 8. 2020

Sdílet

 Autor: Undrey / Shutterstock.com
Navíc dostanete možnost používat diskovou kapacitu na cloudovém úložišti OneDrive.

Nejdůležitější balíček běžně používaných kancelářských produktů pro váš počítač nebo jiné chytré zařízení MS Office 365 si pomocí formy elektronické licence můžete okamžitě stáhnout do svého zařízení.

Licence pro 6 zařízení

Pomocí jednoduché instalace známých kancelářských programů získáte Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher a Access na 6 počítačů, tabletů nebo Maců. Licence je platná pro všech 6 přístrojů. Navíc při koupi MS Office 365 dostanete možnost používat 1 TB kapacitu na cloudovém úložišti OneDrive, a to pro každého uživatele. Odtud budou vaše soubory dostupné a synchronizované ve všech zařízeních.

Ideální balík s kancelářskými programy

Software Office představuje snadnou možnost, jak zvládnout veškerou dnešní kancelářskou agendu, a to včetně komunikace s úřady. Jednoduše dokážete otevřít PDF soubor a upravit jeho obsah, zarovnáte obrázky i diagramy. Během práce můžete použít integrovaný překladač, slovník nebo využít možnost kontroly pravopisu a větné skladby. Programový balíček vám dovolí tvořit vše, co si přejete – od textů, přes tabulky, grafy a prezentace, až po profesionálně vypadající publikace.

CS24

Spolupráce vítána

Nový Office boří stará pravidla a podporuje spolupráci. Upravovat dokumenty ve více lidech současně nikdy nebylo jednodušší. Pouze stačí, aby byl daný dokument umístěn na cloudovém úložišti OneDrive – a spolupráce na seminárních pracích dětí, školních projektech a dalších úkolech se stává velmi rychlou a efektivní možností, jak vše zvládnout.

Aktivní předplatné Office 365 zajišťuje i konec starostem s upgradováním softwaru. Zde je jistota, že budete mít vždy ty nejnovější aplikace, funkce i služby Office. Ideální kancelářský balíček si tak budete moci užívat naprosto bez omezení.

Byl pro vás článek přínosný?