Hlavní navigace

Nabíjecí repro Logitech S715i

11. 8. 2010

Sdílet

 Autor:
Logitech představil nabíjecí reproduktor S715i s dokovací stanicí pro iPod, vydrží až osm hodin.

Reproduktor Logitech Rechargeable Speaker S715i je přenosný reproduktor s dokovací stanicí pro iPod a iPhone. Co nejlepší kvalita zvuku by měla být zajištěna pomocí osmi reproduktorů, přitom díky nabíjecí baterii si reproduktor můžete vzít s sebou v podstatě kamkoli.

Systém S715i má dva třípalcové laserové neodymiové reproduktory pro přenos ve středním pásmu, dva půlpalcové neodymiové výškové reproduktory zprostředkovávající vysoké tóny a čtyři dvoupalcové pasivní zářiče pro silné basy. Díky zabudované nabíjecí baterii můžete hudbu poslouchat až osm hodin, aniž byste reproduktor museli připojovat k síti (aktuální výdrž baterie se mění v závislosti na používání, nastavení přístroje a okolních podmínkách).

Reproduktor Logitech Rechargeable Speaker S715i se dodává s bezdrátovým dálkovým ovladačem s funkcemi pro zapnutí a vypnutí, nastavení hlasitosti, přehrávání, pauzu, náhodný výběr skladeb, přeskočení skladby nebo její opakování. Dálkový ovladač je možné používat až do vzdálenosti 10 metrů.

Logitech S715i má certifikát „Vyrobeno pro iPod“ a „Pracuje s programy iPhone“. Kromě toho je dokovací zařízení díky svému novému designu kompatibilní s jakýmkoli zařízením iPhone nebo iPod obsahujícím univerzální dokovací konektor. Není tedy už zapotřebí žádné další příslušenství.

Reproduktor Logitech Rechargeable Speaker S715i bude v USA a v Evropě dostupný v srpnu, a to za doporučenou maloobchodní cenu 3490 Kč.

Logitech S715i

Byl pro vás článek přínosný?