Hlavní navigace

Nová poznámková aplikace Google Keep

18. 4. 2013

Sdílet

 Autor: © Google
Zapomeňte na papír a tužku. Naopak nezapomenete nic z toho, co právě máte v hlavě. Tedy pokud sáhnete po mobilu a uděláte si poznámku do Google Keep.

Google představil novou službu Google Keep, která vám umožní rychle si poznamenat cokoliv, co vás právě napadne. Jednoduché prostředí aplikace nabízí vkládat textové poznámky, vytvořit si vlastní seznam poznámek, včetně možnosti zaškrtávat už splněné úkoly, vkládat fotografie či obrázky, atd.

Google KeepNemáte-li čas vkládat informace do telefonu přes klávesnici, můžete využít hlasového zadávání, které automaticky vaši poznámku přepíše a uloží. Jak a kam? Bezpečně, na Google Drive. A synchronizovat se vám budou napříč všemi mobilními zařízeními, takže budete mít své poznámky kdykoliv po ruce, ať už budete kdekoliv, s jakýmkoliv mobilním zařízením v ruce.

 

Google Keep uživatelům umožňuje:

- Uložit nápady a myšlenky ve formě poznámek, fotek, seznamů

- Automaticky přepisovat hlasové poznámky

- Dělat si rychle poznámky pomocí štítků na ploše

- Označit poznámky různými barvami, aby se daly později rychleji najít

- Snadno v poznámkách zobrazit či skrýt zaškrtávací políčka a vytvořit tak kontrolní seznamy

- Jednoduchým přesunutím prstem archivovat nebo odstranit už nepotřebné poznámky

- Mít přístup k poznámkám kdykoliv, odkudkoliv a pomocí kteréhokoliv zařízení

 

Chcete se dozvědět víc o řešení, které zvýší produktivitu ve vaší firmě? Potřebujete snížit náklady na firemní informační technologie a jejich údržbu? Využijte chytré aplikace jako službu Google Apps s podporou Ness Technologies!

CS24

 

Martin Kunz

Byl pro vás článek přínosný?