Hlavní navigace

Nové designové barevné myši a kamery Logitech

6. 6. 2011

Sdílet

 Autor:
Logitech představil novou řadu počítačového příslušenství myší a webových kamer v živých barvách a s vrstveným designem.

Společnost Logitech představila svou nejnovější kolekci sladěného a počítačového příslušenství s názvem Logitech Colour Collection. Čerstvé novinky v jedné z populárních produktových řad této společnosti přinášejí jasné, svěží barvy a vrstvený design.

Design produktů z řady Logitech Colour Collection sahá od motivů s kresbou dřeva až po moderní prvky a od textur připomínajících hrubé plátno po technologicky nejjemnější povrchy. Kolekce byla navržena tak, aby umožnila vyjádřit s pomocí oblíbeného počítačového příslušenství osobní designové preference.

Logitech vzhled popisuje tak, že digitální vrstvy, tvary tvořené pomocí šablon a ručně malované prvky vytvářejí vzory, které jsou působivé, lze je vnímat i hmatem a zanechávají dynamický a silný dojem. A protože mají myši i webové kamery různou úpravu, tato nová kolekce společnosti Logitech vám umožní vytvořit si jedinečnou sestavu.

Podle druhu produktu se ceny pohybují od 500Kč do 750Kč. Očekává se, že v Evropě budou produkty s novým designem k dostání koncem letošního léta.

příloha_ovladnete_sva_data

Logitech Colour Collection

Logitech Colour Collection

Byl pro vás článek přínosný?