Hlavní navigace

Nové herní notebooky MSI GT70 a GT60 sází na vysoký grafický výkon

20. 7. 2012

Sdílet

 Autor: © pzAxe - Fotolia.com
Nové notebooky GT70 a GT60 z produkce společnosti MSI jsou vybavené grafikou GeForce GTX 680M, kterou výrobce Nvidia propaguje jako doposud nejrychlejší mobilní GPU.

S grafickým čipem založeným na architektuře Nvidia Kepler dosahují notebooky GT70 a GT60 24 000 bodů v benchmarku 3D Mark Vantage. Společně s čtyřjádrovými procesory Intel Core i7 třetí generace, matným Full HD displejem a integrovanou hráčskou klávesnicí SteelSeries jsou nové notebooky určeny především nadšencům do počítačových her, již od svého mobilního stroje vyžadují dostatečný výkon.

nvidia GeForce GTX 680M

Grafická karta GeForce GTX 680M nabízí kromě vysokého výkonu také technologii NVIDIA Optimus, jež se stará o zvýšení výdrže na baterie. Čip disponuje  4GB GDDR5 video pamětí podporou DirectX 11 a technologie Nvidia PhysX pro využití realistických vizuálních efektů.

„Grafika NVIDIA GeForce GTX 680M v noteboocích MSI GT60 a GT70 nejen zajišťuje nejvyšší frame rate, ale také hráčům na noteboocích přináší nejnovější inovace v oblasti PC her,“ říká Rene Haas, viceprezident a generální manažer obchodní divize pro notebooky v Nvidia. „Hráči dostanou nejhladší vizuální detaily, realistickou fyziku a speciální efekty nové generace, které si mohou díky architektuře Nvidia Kepler a technologi Optimus vzít s sebou kamkoli.“

Pro dosažení vysoké rychlosti čtení a zápisu používají nové herní notebooky MSI GT60 a GT70 technologii MSI Super RAID. Se dvěma 128GB mSATA SSD disky 3. generace zapojenými v diskovém poli RAID 0 tak rychlost čtení přesahuje 900 MB za sekundu. Všechny vaše oblíbené video, audio a záložní soubory pak můžete ukládat na 750GB pevný disk.

Notebooky GT60 a GT70 jsou vybaveny výkonnou síťovou kartou Killer 2200, která dokáže automaticky klasifikovat a upřednostnit síťové přenosy dat aplikací, které jsou vysoce citlivé na jakékoli zpoždění, zejména pro on-line hry, živé video a kvalitní online audio.

msi gt60

Díky použití reproduktorů Dynaudio v kombinaci s prostorovým zvukem THX TruStudioPro mohou hráči počítat s kvalitním podáním zvuku, alespoň co se kategorie přenosných zařízení týče. Při vývoji herní klávesnice pro MSI spolupracovala s firmou SteelSeries. Uspořádání a velikost kláves je upravena tak, aby splňovala požadavky náročných hráčů. O příjemný zážitek při sledování vizuálních efektů nerušený nepříjemnými odlesky v obraze se pak stará matný displej s Full-HD 1080p rozlišením.

Novinku GT60 pořídíte v českých e-shopech za cenu okolo 50 000 Kč a GT70 zhruba za 40 000 Kč.

CS24

 

Zdroj: TZ MSI

Byl pro vás článek přínosný?