Hlavní navigace

Nové doplňky od Vestalife pro iPod nebo iPhone

4. 5. 2009

Sdílet

Společnost Vestalife, která je výrobcem bestselleru mezi doky na iPod a iPhone v dámském designu Ladybug (v překladu beruška) chystá další novinky.

Reproduktorová specialita pro iPod nebo iPhone

 

Těmito novinkami jsou reproduktorové doky se snadným ovládáním. Jewelbox a Firefly (tedy klenotnice a světluška) jsou zařízení, která vzhledem připomínají krovky, obojí v červené barvě a s vestavěným zesilovačem, Firefly navíc s vlastním subwooferem pro výraznější basy. K dokům patří také dálkové ovládání a jsou samozřejmě kompatibilní se všemi typy iPodu a iPhonu. Jednoduše otevřete „krovky“, usadíte přehrávač a můžete poslouchat svoji oblíbenou hudbu. Zatím není známa cena, výrobky by měly být uvedeny na trh během podzimu 2009.
 
Butterfly monitor je přenosná obrazovka se 7″ LCD displejem, která dokáže přehrávat videosoubory z iPodu, iPhonu, ale také SD nebo MMC paměťových karet, či hudbu z jiných MP3 přehrávačů. Přístroj má vlastní digitální zesilovač a dálkové ovládání. Nejzajímavější je však funkce, která dokáže 2D obrázky zobrazovat jako trojrozměrné.

vestalife

Byl pro vás článek přínosný?