Hlavní navigace

Novinka: LG X3 ukrývá čtyřjádrový procesor

21. 1. 2012

Sdílet

 Autor: PocketNow
Chytrých telefonů se čtyřjádrovými procesory nebylo na veletrhu CES 2012 k videní ani zdaleka tolik, jako tabletů, situace se naštěstí lepší v posledních dnech.

Chytrých telefonů se čtyřjádrovými procesory nebylo na veletrhu CES 2012 k videní ani zdaleka tolik, jako tabletů,lg x3 situace se naštěstí lepší v posledních dnech.

Server PocketNow zveřejnil fotografii a několik detailů o smartphonu LG X3, který by měl být prvním smartphonem společnosti LG se čtyřjádrovým procesorem. Ten dodá Nvidia a samozřejmě se jedná o procesor Tegra 3, který je vlastně dokonce pětijádrový. Páté, méně výkonné jádro, slouží ke zpracovávání druhořadých úkolů v situacích, kdy provádíte náročené operace – hrajete hry nebo sledujete HD video.

příloha_ovladnete_sva_data

Kromě procesoru jsou známé také další údaje, displej s úhlopříčkou 4.7 palce a rozlišením 720p, zadní fotoaparát s rozlišením 8 megapixelů, přední s 1,3 megapixely. Vnitřní úložiště nabízí 16 GB a mělo by jíž rozšířit díky MicroSD slotu. Telefon má měřit pouze 0.9 cm na šířku.

Dalším v řadě chystaných čtyřjádrových telefonů by měl být smartphone HTC Endeavor (podle jiných zrdojů se bude jmenovat HTC Edge). Stejně jako LG X3, má nové HTC pohánět Nvidia Tegra 3, stejný má být i displej s rozlišením 720p.

Byl pro vás článek přínosný?