Hlavní navigace

Novinky Asus – Hybridní Padfone a ultratenké notebooky

16. 6. 2011

Sdílet

 Autor:
Asus představil nejvýznamnější novinky pro druhé pololetí roku - hybridní Padfone – tablet a smartphone v jednom, ultratenké notebooky UX Series, inovovanou řadu notebooků N Series se zvukem SonicMaster a také all-in-one počítač ET2700XVT.

Padfone

Asus Padfone představuje dvě oblíbená mobilní zařízení v jednom – smartphone a tablet. Elegantně tak řeší potíže s datovými přenosy a několika SIM kartami, s nimiž se musejí uživatelé vypořádat, pokud chtějí využívat smartphone i 3G tablet současně. V případě zařízení Padfone funguje tablet jako dokovací stanice pro smartphone. Uživatelé tak mají více prostoru pro svou práci i lepší přehled. Pokud je telefon vložen do dokovacího konektoru, může se nabíjet z velké baterie tabletu, přičemž tablet může využívat 3G internetové připojení smartphonu. Samostatné uživatelské rozhraní pro tablet i telefon je zárukou toho, že ovládání se vždy přizpůsobí dané aktivitě či úloze, např. videohovory, prohlížení webu nebo používání e-mailu.

Asus Padfone

Asus Padfone


Ultratenké notebooky UX Series


Designové notebooky Asus UX Series byly vyvíjeny ve spolupráci se společností Intel. Tyto tenké mobilní počítače s výdrží baterie až sedm hodin jsou zhotoveny z pevné, avšak zároveň lehké hliníkové slitiny. Broušený povrch zaujme kruhovým vzorem inspirovaným chronometry. Notebooky UX Series charakterizují ostré hrany, velkoryse dimenzovaná klávesnice a multidotykový touchpad. Zesílené závěsy víka displeje snesou i náročnější zacházení. Ačkoli jsou notebooky z této řady velmi tenké – v nejsilnějším místě pouhých 17 mm – nabídnou zajímavé parametry, včetně výkonného mobilního procesoru Intel Core i7 druhé generace, SSD disku SATA 6Gb/s a funkce Instant On, která notebook probudí během okamžiku.

Asus UX21

příloha_ovladnete_sva_data


Notebooky N Series a All-in-One PC se zvukovou technologií SonicMaster


Asus se snaží zlepšovat také audio kvalitu svých notebooků. Technologii SonicMaster, kterou Asus vyvinul ve spolupráci s firmou Bang & Olufsen ICEpower pro luxusní notebook NX90, nyní najdou uživatelé také v inovované řadě notebooků N Series. Na designu této řady se podílel stejně jako u NX90 známý designér Davida Lewis. Notebooky jsou vybaveny samostatným externím subwooferem, jenž zaručí hutné basy.

Uživatelé, kteří dávají přednost stolním počítačům, mohou využít 27" HD All-in-One PC s označením ET2700XVT. Jeho obrazovka nabídne široké pozorovací úhly 178° a desetibodové multidotykové ovládání využitelné při práci i zábavě. Počítači ve výbavě nechybí konektor HDMI, digitální TV tuner a zvuková technologie SonicMaster. Jde o plnohodnotnou náhradu stolního počítače, který se hodí domů nebo do kanceláře, a přitom zabere méně místa.

Asus ET2700VXT

Byl pro vás článek přínosný?