Hlavní navigace

Novinky v HD (září-říjen 2013)

22. 11. 2013

Sdílet

 Autor: Popron
Po delší době se hlásíme s filmovými novinkami, které aktuálně vyšly v HD kvalitě.

Iron Man 3Iron Man 3

ve 2D i 3D

Tony Stark aka Iron Man se vrací, aby po velké bitvě o New York v The Avengers otevřel druhou fázi superhrdinských filmů Marvelu. Změna režiséra (Shane Black) prospěla a Iron Man má proti sobě možná nejzákeřnějšího protivníka...

Vyšlo: 4.9.

 

Paralelní světy (Upside Down)

Vynikající a neotřelý sci-fi nápad o dvou protilehlých světech má bohužel jen ten jeden nápad a skvělou Kirsten Dunst v hlavní roli. Pod atraktivním nástřelem a skvělými záběry se schovává jen tuctová love story dvou lidí z dvou různých planet.

Vyšlo: 6.9.

 

Velký Gatsby (The Great Gatsby)

ve 2D i 3D

Návrat do New Yorku roku 1922, do doby, kdy se města zmocňoval jazz a postupně se uvolňující morálka... Excelentní Leonardo DiCaprio zachraňuje průměrný scénář literární klasiky.

Vyšlo: 18.9.

Temný rytíř

 

Temný rytíř trilogie - finální sběratelská kolekce 6BD (Dark Knight Trilogy UCE 6BD);

Batman začíná, Temný rytíř a Temný rytíř povstal – třikrát Christian Bale jako Batman a třikrát Christopher Nolan na režijní sesli. Pěkně v jednom balení, včetně extra bonusového BD disku.

Vyšlo: 25.9.

 

Rychle a zběsile – kolekce 6 filmů (Fast and the Furious 1-6)

Od ilegálních závodů v ulicích LA, smrtelně nebezpečných driftů v Tokiu a jízdy na plný plyn v Riu až ke strhujícím kaskadérským kouskům a dech beroucím loupežím napříč Evropou v letošním šestém filmu.

Vyšlo: 25.9.

 

Star Trek: Do temnoty (Star Trek into Darkness)

ve 2D i 3D

Druhý film obnovené ságy Star Trek s fenomenálním záporákem s ksichtem Benedicta Cumberbatcha přidal na temnotě a akčnosti a režisér J.J Abrams tak servíruje perfekcionisticky vyváženou vesmírnou jízdu.

Vyšlo: 9.10.

 

Všichni dobří rodáci

Téměř už legendární film režiséra Vojtěcha Jasného z jasným poselstvím a hvězdným obsazením přichází v kompletně restaurované podobě na blu-ray.

Vyšlo: 16.10.

 

Po zániku Země (After Earth)

Otec se synem se následkem nouzového přistání stanou trosečníky na Zemi, tisíc let po katastrofě, která lidstvo donutila ji opustit. Bohužel podprůměrný scénář nezachránila ani „továrna na peníze“ Will Smith.

Vyšlo: 16.10.

 

Muž z oceli (Man of Steel)

ve 2D i 3D

Mladý chlapec zjistí, že má mimořádné schopnosti a že není z této planety... Ano, je to Superman a jeho filmovým prokletím je, že je prostě strašnej slušňák a klaďas. Naštěstí trojka Z. Snyder, CH. Nolan a David S. Goyer dělají všechno pro to, abyste se nenudili...

Vyšlo: 23.10.

CS24

 

Zdroj: Popron

Byl pro vás článek přínosný?