Hlavní navigace

Nový iPhone 14 leak ukazuje to dobré, horší i zvláštní. Přijde v polovině září

17. 8. 2022

Sdílet

 Autor: Unsplash.com
Na účtu LeaksApplePro se objevily čerstvé informace o podobě nového iPhonu.

Už ani ne za měsíc Apple představí iPhone 14 a přibývá úniků informací o tom, jak by mohl vypadat. Přinášíme vám souhrn toho, co aktuálně přinesl twitterový účet LeaksApplePro, citujíc zdroj, který si už nový iPhone údajně měl možnost osahat. Závěr je ten, že iPhone 14 Pro představuje „celkem solidní vylepšení oproti 13 Pro“. Pojďme si jednotlivé postřehy rozebrat víc.

Jak spravujete více cloudů ve vaší firmě?

Notch či jiný výřez: Zdá se, že klasický notch nahradí maličko odlišný design uzpůsobený pro kamerovou technologii Face ID, ačkoliv „vypadá sice jinak, ale v podstatě funguje jako notch“. Jinými slovy: „nic nového nepřináší“ a „je jen o zvyku“, jak píše LeaksApplePro.

Velikost a hmotnost: Nový iPhone je prý „tlustší“ a verze Pro Max „působí jako cihla“.

Životnost baterie: Co do výdrže, mohl by prý nový iPhone oproti předchůdci vydržet o několik hodin déle.

Displej: Kvalita displeje se nezměnila a „vypadá skoro stejně jako na iPhonu 13 Pro a 13 Pro Max“.

Apple vyvíjí transformativní platformu pro AR, pohřbí Metaverzum Přečtěte si také:

Apple vyvíjí transformativní platformu pro AR, pohřbí Metaverzum

Reproduktory: Reproduktory doznaly „vylepšení“ a uživatelé mohou očekávat hlubší basy a „celkově čistší zvuk“.

Foto výčnělek: Systém umístění zadního fotoaparátu prý na nových iPhonech vypadá „robustně“ a telefon kvůli němu nemusí zcela držet v některých starších stojanech.

soutez_casestudy

Kvalita fotoaparátu: Širokoúhlý objektiv iPhonu 14 Pro s rozlišením 48MP „je tím nejlepším v dostatečném osvětlení“, zdroj si však všímá i nedostatků za méně optimálních světelných podmínek. Noční mód by prý bylo třeba optimalizovat, zejména pokud jde o šum fotografií, jelikož v tomto směru nový iPhone oproti předchůdci údajně zaostává.

Nový iPhone 14 by měl být představen v září, pravděpodobně v úterý 13. září.

 

Computerworld si můžete objednat i jako klasický časopis. Je jediným odborným měsíčníkem na českém a slovenském trhu zaměreným na profesionály v oblasti informačních a komunikačních technologií (ICT). Díky silnému zázemí přináší aktuální zpravodajství, analýzy, komentáře a přehledy nejnovejších technologií dříve a na vyšší odborné úrovni, než ostatní periodika na tuzemském trhu.

Obsah Computerworldu je určen odborníkům a manažerům z firem a institucí, kteří se podílejí na rozhodovacím procesu při nákupu ICT technologií. Jednotlivá čísla si můžete objednat i v digitální podobě.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku