Hlavní navigace

O co si říct k Valentýnu?

12. 2. 2009

Sdílet

Řekněme si to na rovinu, milé dámy - koho dnes ještě rozradostní jako valentýnský dárek plyšák? Květina je sice klasika a šperk potěší vždy, ale možná chcete něco jedinečného. Přinášíme vám pár tipů - nebojte si říct si o svůj dárek, Valentýn je přece svátkem zamilovaných, tak co by pro vás přeci neudělal! Zároveň buďte i vy při výběru dárku pro něj originální.

Dárkový poukaz

iTunes Gift Carda store.apple.com je možné objednat dárkovou kartu v hodnotě od 15 do 50 $. Sami si vyberete její vzhled a po jejím doručení už zbývá jen stáhnout z iTunes spoustu romantické, nebo naopak divoké muziky - záleží jen na tom, jaké plány máte na valentýnský večer. Ten si můžete zpestřit i filmem, kterých na iTunes najdete také spousty. A pokud kartu darujete svému milému, může také využít aplikace, jako mapy, e-mailového klienta a další vychytávky pro iPod touch či iPhone.

itunes gift card

 

Digitální rámečky (i na klíče)


Pokud vás miluje, rád má váš obraz na očích, kdykoliv si na vás vzpomene. To je s digitálními rámečky velmi snadné a navíc je možné zobrazenou fotku během okamžiku vyměnit a vystřídat jich tak na stole během dne několik. Pro ty, kdo mají v oblibě klasický vzhled, je určena například na alzasoft.cz nabídka rámečků ve dřevě. Ceny se pohybují mezi jedním až dvěma tisíci korun. Pokud do vašeho interiéru zapadne spíše modernější design, zaujme vás značka Hama - více na hama-shop.cz. Pro ty praktické, kteří mají rádi vše pěkně po ruce, jsou vhodné mini rámečky v podobě klíčenky - zrovna takový ve tvaru srdce, tedy pro dámy, koupíte za 422 Kč na pixmania.cz.

digitální rámeček

digitální rámeček klíčenka

USB skleník


Když dostanete kytici, většinou se s ní brzy rozloučíte. S USB skleníkem je to však jinak. Rostlinka měsíčku lékařského v něm má ideální podmínky s vlastním osvětlením, a tak připojená k počítači vydrží i v té nejtmavší kanceláři. Spolu se skleníkem je dodáván software pro sledování růstu a dokonce vám připomene, že je čas zalévat. Na cooldarky.cz můžete objednat za 985 Kč.

usb skleník

 

Crystal Weather Forecaster


Velmi hezky vyvedený multifunkční budík od firmy Oregon Scientific. Využívá rádiem řízeného času z atomových hodin, takže jde pořád přesně. Díky integrovanému tlakoměru určuje aktuální předpovědi počasí, které je znázorněno nasvícenou, laserem rytou 3D ikonou deště, mráčku nebo sluníčka. Mezi funkcemi (hodiny, budík, teploměr) se přepíná mávnutím ruky před infračerveným senzorem. S touto vychytávkou už váš partner nazaspí a nezapomene doma deštník. Na cooldarky.cz za 3350 Kč.

crystal weather forecast

soutez_casestudy

Robotický vysavač iRobot Roomba


Udělejte mu radost tím, že jej zbavíte nějaké povinnosti.... a sebe vlastně také. Kdo by měl v oblibě například luxování. Robotický vysavač kompletně uklidí všechny typy podlah úplně sám, a to i na špatně přístupných místech. Na jedno nabití zvládne až 3 místnosti a sám se i vrátí do nabíjecí základny. Nefláká to a do další místnosti se přesune až tehdy, když ta první je dokonale čistá a dokonce jej můžete úkolovat hlasem. Na alza.cz je tento mazel k dostání za 9 994 Kč. Když nemusíte luxovat, můžete mít více času jeden na druhého. Pravda, jedná se o dražší dárek, ale pokud máte v plánu právě koupi vysavače, můžete ji spojit právě s Valentýnem a zabít tak pomyslné dvě mouchy jednou ranou.

robotický vysavač

Byl pro vás článek přínosný?