Hlavní navigace

Obří smartphony na MWC 2013 (1.)

1. 3. 2013

Sdílet

 Autor: Techhive.com
Jestliže jsme se na letošním Mobile World Congressu něčemu naučili, pak je to fakt, že větší je vždycky lepší – alespoň pokud jde o rozměry telefonních displejů.

Podívejte se společně s námi na pár z těch největších telefonů, které jsme kdy viděli – včetně modelu Medias W od NEC, který je zobrazen v titulním obrázku tohoto článku.

Asus PadFone Infinity

Asus PadFone Infinity

Asus tento týden představil celkem dva nové naprůměrně veliké telefony. Tohle je PadFone Infinity, který má 5palcový displej a jednolitý design, který je tvořen zejména hliníkem.

Nejlepší funkcí modelu PadFone Infinity je však jeho schopnost stát se plně rozvinutým „androidím“ tabletem, pokud k němu zapojíme dokovací stanici PadFone Infinity Station – což je v podstatě prázdná 10,1palcová schránka, do níž se telefon zasune.

Asus Fonepad

Asus Fonepad

Nepleťte si prosím Fonepad s jeho výše popsaným sourozencem. Fonepad vypadá jako 7palcový tablet, ale ve skutečnosti se jedná o 7palcový smartphone schopný spouštět aplikace určené pro tablety.

Jestliže jste příznivci myšlenky telefonu velikosti tabletu, ale nechce se vám jezdit do práce s telefonem a dokovací stanicí, pak je Fonepad určen pro vás.

ZTE Grand Memo

ZTE Grand Memo

Debut této bestie v Barceloně nevzbudil příliš mediálního zájmu, nicméně s 5,7palcovým displejem je Grand Memo, alespoň co se velikosti týče, jednou z těch lákavějších nabídek.

Výkonný viceprezident ZTE se navíc pochlubil, že ZTE Grand Memo můžete ovládat pouze jedním palcem.

Huawei Ascend P2

Huawei Ascend P2

Trendová velikost displeje letošní sezóny je bezpochyby 4,7palcový zlatý střed, který je však aktuálně hodně pozadu za ostatními telefony z tohoto článku.

Huawei Ascend P2 je o něco menší než Ascend Mate s jeho 6,1palcovým displejem, nicméně stále se dá zařadit do kategorie velkých telefonů, takže do tohoto seznamu patří.

Pokračování

Byl pro vás článek přínosný?