Hlavní navigace

Opravdu ucelená správa bezpečnostních systémů. To je DSS 8.0

19. 8. 2021

Sdílet

 Autor: TSS Group
Splněný sen o komplexním systému sdružujícím spektrum bezpečnostních technologií "pod jednou střechou"?

Dahua Security Software 8.0 – výkonný nástroj pro komplexní správu bezpečnostních systémů, který nepostrádá bohaté analytické funkce při zachování příjemného uživatelského prostředí.

Sen o komplexním systému sdružujícím celé spektrum bezpečnostních technologií "pod jednou střechou" se po intenzivním vývoji stal realitou a my vám tak nyní můžeme představit Dahua Security Software 8.0. Díky své univerzálnosti je vhodný pro instalace menšího, ale i velkého rozsahu, u kterých se naplno projeví robustnost celého řešení. "Vysoký výkon, široké možnosti integrace, maximální využití umělé inteligence, uživatelská přívětivost a srozumitelnost. Tak bychom mohli stručně charakterizovat DSS 8.0," shrnuje produktový specialista pro oblast kamerových systémů ve společnosti TSS Group Ivan Žiak. A právě kombinace uvedených vlastností znamená pro uživatele především zvýšení kvality a efektivity při zajišťování bezpečnosti dané lokality.

Jednoduchá instalace a intuitivní ovládání

Ačkoli je DSS 8.0 velmi komplexní systém, není jeho instalace a následná konfigurace náročná. Software splňuje vysoké bezpečnostní standardy a jeho uživatelé pracují ve vizuálně příjemném a intuitivním prostředí. Příznivou zprávou je i podpora 22 národních prostředí včetně českého. Výhodou je také možnost integrace přístupového a docházkového systému včetně videotelefonů. Připojit lze například parkovací modul pro řízení firemních parkovišť, LED tabuli nebo ITC kamery pro čtení RZ a radary pro měření rychlosti. Pracovat lze i s POS terminály. Software DSS 8.0 je založen na otevřené architektuře a je možné jej dále integrovat prostřednictvím API nebo SDK do jiných systémů. Za zmínku jistě stojí i možnost případného využití ONVIF kompatibilních zařízení třetích stran.

Rozsáhlé systémy? Žádný problém!

DSS 8.0 je ideální pro ucelený monitoring objektů v reálném čase a své uplatnění může najít prakticky v každém odvětví. Může se jednat o obchodní řetězce, logistická centra, průmyslové podniky, ale také o veřejná prostranství, například parky. Byla zvolena architektura typu klient-server, která je výhodná především v případě rozsáhlých instalací, protože připojení k jednotlivým zařízením (kamery, NVR atd.) zprostředkovává server. V případě velkých objektů lze samozřejmě vytvářet a ovládat rozsáhlé videostěny přesně dle požadavků uživatele. U menších instalací lze výstup konfigurovat do více oken v rámci jednoho klientského PC.

Neuniknete ani v přestrojení

Klíčovým nástrojem je DeepXplore neboli unikátní vyhledávání na základě tzv. "digitálního podpisu" obličeje, barvy oblečení, vlasů, brýlí, RZ vozidla a dalších parametrů. Na mapě lze vyhledat/trasovat známé i neznámé osoby a vozidla pro každý okamžik rozpoznání obličeje či RZ. "Využití algoritmů umělé inteligence umožňuje rychle vyhledávat vozidla i osoby napříč celým systémem. To přináší zásadní zvýšení efektivity při řešení různých událostí. Pro bližší představu – umělá inteligence umí rozpoznat obličej nebo RZ vozidla již za 0,15 sekundy," přibližuje specialista společnosti TSS Group.

19 let zkušeností společnosti TSS Group

TSS Group je lídrem na českém a slovenském trhu v oblasti komplexního zabezpečení objektů, vozidel a GPS monitoringu. Posláním společnosti je poskytovat svým obchodním partnerům a zaměstnancům stabilitu charakteristickou pro větší firmy a pružnost typickou pro firmy menšího rozsahu. Díky dlouhodobému partnerství s vedoucími výrobci v oboru bezpečnostních technologií mají zákazníci TSS Group k dispozici špičkové produkty s vysokou přidanou hodnotou. Interní tým zkušených programátorů otevírá široké možnosti individualizace bezpečnostních systémů přesně podle požadavků jejich uživatelů. Zákazníci mají mimo jiné k dispozici vysoce profesionální technickou podporu.

CS24

Více si o Dahua Security Software 8.0 můžete přečíst zde. V případě jakýchkoli dotazů se na nás můžete obrátit prostřednictvím následujících kontaktů.

Byl pro vás článek přínosný?