Hlavní navigace

Podívejte se na svůj profil na Facebooku očima ostatních!

18. 9. 2013

Sdílet

 Autor: PCWorld.com
Po úpravě všemožných nastavení ve Facebooku vás možná bude zajímat, jak vidí váš profil někdo jiný. Podívat se na svůj profil očima někoho jiného naštěstí není nijak komplikované. V tomto článku vám prozradíme, jak na to.

Facebook-profilPokud jste si na Facebooku upravili nastavení soukromí na jiné než výchozí, popřípadě pokud používáte pro organizování svých sociálních kruhů seznamy, není od věci, pokud víte, jak se vaše stránka s profilem jeví ostatním. Ostatně asi příliš nestojíte o to, aby se celý svět dozvěděl třeba o vašich nevyvedených vztazích. Naštěstí není pohled na svůj profil očima někoho jiného nijak složitý – stačí provést jen několik kroků.

Přihlaste se do Facebooku prostřednictvím internetové stránky, a vyhledejte tlačítko Přehled soukromí – toto tlačítko má tvar zámku se třemi vodorovnými čarami vedle něj. Na toto tlačítko klepněte.

Zde rozbalte seznam Kdo uvidí můj obsah? a poté v sekci Co mohou ostatní lidé vidět na mém profilu Timeline?. Klepněte na odkaz Zobrazit jako. Tímto způsobem se dostanete na stránku svého profilu, ovšem nyní se v horní části stránky zobrazí černý pruh, jenž vám umožní vybrat uživatele, pod nímž budete chtít zobrazit svůj profil Timeline.

soutez_casestudy

Standardně vám námi popisovaný nástroj zobrazí, jak se bude váš profil zobrazovat obecnému publiku (veřejnosti), nicméně pokud chcete vidět, jak se váš profil zobrazí konkrétnímu uživatel, pak vyberte položku Zobrazit jako konkrétní osoba. Poté již stačí jen zadat jméno uživatele.

Pokud budete opět chtít vidět, jak se váš profil zobrazuje veřejnosti, vyberte položku Zobrazit jako Veřejné. Chcete-li nakonec opustit tento režim zobrazení, stačí, když na černém pruhu v horní části stránky klepnete na ikonku křížku.

Byl pro vás článek přínosný?