Hlavní navigace

Podívejte se zadarmo na vybraný obsah Netflixu

8. 1. 2021

Sdílet

 Autor: Netflix
Streamovací služba Netflix přináší za měsíční předplatné nepřeberné množství seriálů, televizních pořadů, filmů či dokumentů. Jejich ochutnávku ovšem poskytuje Netflix ke shlédnutí zcela zdarma. Na vybrané tituly se tak může podívat každý.

Přemýšlíte nad programem na nadcházející večer? Pak by vás mohl zaujmout výběr několika volně dostupných titulů z knihovny streamovací služby Netflix. 

Ta v rámci snahy o získání nových předplatitelů nabízí, kromě bezplatného třicetidenního zkušebního období u kompletní nabídky, ke shlédnutí také několik titulů volně přístupných bez registrace.

Program na večer si můžete vybírat prostřednictvím webového prohlížeče na adrese https://www.netflix.com/cz/watch-free bez nutnosti předchozí registrace.

Jaká je nabídka?

Aktuálně se můžete bezplatně a nezávazně podívat na tituly Stranger Things, Elita, Mimi šéf: zpátky ve hře, Láska je slepá, Naše planeta, nebo Grace a Frankie.

Nabídku podívané bez předplatného ovšem Netflix čas od času obměňuje a tak nyní například již není možné shlédnout některá dříve nabízená díla. Videa jsou opatřena českými titulky a v některých případech i českým dabingem.


Omezení

Bezplatné přehrávání videí z Netflixu bez registrace má ovšem některá omezení. Obsah je bohužel dostupný pouze prostřednictvím webového prohlížeče a pouze na počítači a notebooku s Windows či MacOS.

Dále jsou nabízené tuituly dostupné na smartphonech s Androidem. Tablety s Androidem a zařízení od Applu s iOS bohužel nejsou podporovány.

CS24

Výběr titulů sice není v rámci popsané nabídky příliš bohatý, na pár večerů ovšem vystačí. Pokud byste chtěli Netflix využívat naplno a obsah přehrávat na všech zařízeních, včetně tabletů a chytrých televizí, pak nezbude než zapřemýšlet nad předplatným Netflixu.

Byl pro vás článek přínosný?