Hlavní navigace

Profesionální tablet Toshiba WT310 s technologií Intel

3. 5. 2013

Sdílet

 Autor: Toshiba
Toshiba oznamuje uvedení tabletu pro potřeby profesionálních uživatelů, – tablet WT310 s operačním systémem Windows 8 Pro. Tablet je vybaven technologií Intel a diskem typu SSD. Displej tabletu rozpozná až deset dotyků prstů. V Evropě se tablet Toshiba WT310 začne prodávat ve druhém čtvrtletí roku 2013.

Tablet Toshiba WT310 s Windows 8 Pro je optimalizován pro kancelářskou práci. Rukou psané poznámky s využitím pera DigitizerPen jsou převedeny do editovatelných textových dokumentů. Tablet umožňuje uživatelům přenášet ve vysoké kvalitě obraz z WT310 na kompatibilní televizor buď bezdrátově s využitím technologie Intel Wireless Display, nebo s využitím rozhraní Micro HDMI. Volitelná kolébka (docking station) s dalšími porty umožňuje propojit tablet s dalšími perifériemi, jako je myš, klávesnice nebo externí pevný disk.

Všechna data uložená na WT310 jsou chráněna pro případ náhodného pádu, nárazu nebo velkého zatížení. Kromě toho poskytuje řadu pokročilých zabezpečení a předinstalovaných funkcí pro správu dat. Funkce Intel Anti-Theft například snižuje riziko neoprávněného přístupu a Trusted Platform Module (TPM) chrání lokálně uložená důležitá data. O vždy aktualizovaný system se postará technologie Intel Active Management. Díky ní je možné snadno dálkově sledovat, udržovat, opravovat a aktualizovat toto zařízení

Pro velmi rychlý přenos dat mezi mobilními přístroji, jako jsou chytré telefony, je vestavěn modul Bluetooth 4.0. Pro využití mobilního širokopásmového připojení je WT310 vybaven Wi-Fi b/g/n nebo a/g/b/n a podporuje možnosti HSPA+/LTE. Vestavěná technologie Intel Wireless Display umožňuje uživatelům zobrazovat bezdrátově obsah displeje na velkém kompatibilním televizoru nebo projektoru.

CS24

Navzdory tenkému provedení má tento profesionální tablet port USB 3.0 v plné velikosti pro velmi rychlý přenos dat mezi periferními zařízeními, port Micro HDMI pro připojení k velké obrazovce a slot pro SD kartu, která může rozšířit kapacitu datového prostoru. Speciální kolébka pro WT310 (docking station), která je dodávána samostatně, obsahuje nejen HDMI a USB porty, ale také Gigabit LAN pro rychlý a bezpečný přístup k podnikové .

 

Byl pro vás článek přínosný?