Hlavní navigace

Prototyp iPhone 4 se loni ztratil v baru… letos se situace opakuje

2. 9. 2011

Sdílet

 Autor:
Podle serveru CNET měl jeden ze zaměstnanců společnosti Apple smůlu, když se mu podařilo v jednom baru zapomenout přístroj, který by s největší pravděpodobností měl být prototypem smartphonu iPhone5.

Po loňské ztrátě iPhone 4, který za nemalé peníze odkoupil server Gizmodo (a dosáhl tak rekordní návštěvnosti serveru za jediný den) bychom k této zprávě měli být skeptičtí. Server CNET nicméně tvrdí, že se Apple ihned po oznámení ztráty obrátil na policii, a že GPS stopy strážce pořádku zavedly do jednoho z domů v Bernal Heighs nedaleko San Franciska. Muž, který v době bydlí, o celém incidentu údajně nic nevěděl a dokonce nechal policisty prohledat dům. Nereagoval ani na nabídku Apple, která od něj chtěla ztracený přístroj odkoupit.

soutez_casestudy

Zvláštní je, že podle Policie Apple ztrátu prototypu nehlásil, takže do doby, než se objeví nějaké fotografie nebo bližší informace týkající se nejnovějšího přírůstku do rodiny iPhone, bude jediným zdrojem těchto informací CNET.

Prozatím víme o chystaném chytrém telefonu pouze velmi málo. Představen by měl být někdy v průběhu srpna nebo října letošního roku. Téměř 100% se dočkáme většího displeje, 8MP fotoaparátu a dvoujádrového procesoru A5, stejného jaký bychom dnes našli v tabletu iPad 2.

Byl pro vás článek přínosný?