Hlavní navigace

Red Hat představil nové produkty

4. 5. 2020

Sdílet

 Autor: Red Hat
Nejnovější verze podnikové platformy Kubernetes přichází s vylepšeními, které připravují vývojáře a týmy administrátorů pro nativní cloudovou správu.

K novým produktům, které firma s červeným kloboukem ve znaku představila patří OpenShift virtualization, nová funkce dostupná v testovací verzi v rámci Red Hat OpenShift odvozenou z open source projektu KubeVirt.

OpenShift virtualization umožňuje organizacím vyvíjet, nasazovat a spravovat aplikace skládající se z virtuálních strojů po boku kontejnerů a serverless aplikací. Vše v rámci jedné platformy, která sjednocuje cloudové a tradiční přístupy.

soutez_casestudy

Red Hat OpenShift 4.4, nejnovější verze podnikové platformy Kubernetes, která staví na jednoduchosti a škálovatelnosti Kubernetes operátorů. Nově založený na Kubernetes 1.17, OpenShift 4.4 přichází s novým pohledem na metriky platformy a monitorování nasazených aplikací se zaměřením na vývojáře.

Dále přibyla také integrace monitoringu do Red Hat Operators, řízení výdajů pro odhad zdrojů a nákladů využitých specifickými aplikacemi napříč hybridním cloudem a mnohé další. Red Hat také představuje nový nástroj pro správu Red Hat Advanced Cluster Management for Kubernetes. Ten bude brzy dostupný v testovací verzi a nabízí jednotný, zjednodušený kontrolní bod pro nasazení a dohled nad mnoha instancemi OpenShiftu, správu řízenou pravidly a správu životního cyklu aplikací.

Byl pro vás článek přínosný?