Hlavní navigace

Reproduktor k bazénu i pod stan

8. 6. 2017

Sdílet

 Autor: Bose
Bose představuje druhou generaci Bluetooth reproduktoru SoundLink Color II, který odolá vodě i méně šetrnému zacházení

Jeho atraktivní barvy a silikonové provedení ochranné vnější vrstvy spolu s odolností proti vodě dle normy IPX4 ho předurčuje pro aktivní mladé posluchače, kteří si potrpí na kvalitu reprodukované hudby.

 Bose

O reprodukci se starají dva vestavěné pasivní měniče, které rozezní prostor hutným hudebním podkresem. Nová generace SoundLink Color II přináší oproti předchozímu provedení robustnější design, odolnost proti vodě, nové barvy a lepší zvuk.

O SoundLink Color II se nemusíte strachovat. Vezměte ho k bazénu, přibalte ho k věcem na vyjížďku na kole nebo víkend pod stanem. Neublíží mu postříkání vodou, drsnější zacházení, zmačknutí v batohu, ani když si na něj omylem sednete. K smartphonům či tabletům se připojuje bezdrátově pomocí BlueTooth, využití technologie NFC umožňuje spárování se zdrojem zvuku na pouhým přiblížením obou zařízení. Nabízí okamžité přehrávání streamované hudby nebo skladeb uložených v telefonu či jiném přehrávači. Pokud z jakéhokoli důvodu potřebujete, můžete využít také možnost připojení kabelem s běžným 3,5 mm sluchátkovým stereo konektorem. Ovládat jeho funkce lze buď přímo na přístroji pomocí skrytých pogumovaných tlačítek, nebo jednoduše s využitím aplikace Bose Connect, která je volně ke stažení pro Android a iOS.

Na vestavěnou baterii vydrží hrát SoundLink Color II až 8 hodin a pro jeho opětovné nabití na plnou kapacitu slouží Micro USB konektor shodný se standardem většiny dnes používaných telefonů s operačním systémem Android. K jeho dobití na cestách lze tak využít například i powerbanku.

příloha_ovladnete_sva_data

Dostupnost a cena

SoundLink Color bude k dispozici v červnu tohoto roku ve čtyřech barvách – světle modré, červené, černé a bílé za doporučenou koncovou cenu 3 790 Kč.

Byl pro vás článek přínosný?