Hlavní navigace

„Revoluční“ Sony Vaio se představí již v lednu

23. 12. 2008

Sdílet

Nová vtipná kampaň společnosti Sony právě začíná. Její "Revoluční notebook" se představí na Veletrhu spotřební elektroniky (CES) v lednu. Místem konání je Las Vegas.

 

soutez_casestudy

Jeden z největších hráčů na světovém trhu s elektronikou ve své kampani velmi odvážně slibuje „změnu ve způsobu myšlení uživatelů o notebooku“. Pobočka Sony na Novém Zélandu již spustila svou kampaň na svém webu pod názvem: „The Wait is over“. Obraten však byla tato kampaň opět stažena.


Na stránkách Sony tedy stále nejsou k dispozici žádné detailní informace o tom, v čem by měla spočívat revolučnost jejich nového výrobku. Úplné informační embargo má trvat až do 9. ledna, kdy bude nové Sony Vaio představeno na CES v Las Vegas.

Některé blogy o nových IT technologií a zařízeních zveřejnily zprávy o přecházejícím Sony Vaio odkazující na pravidelný seznam testovaných zařízení na webu Federální komise pro komunikace (FCC). Stroj, označený jako PCG-1PL, je postaven pro provoz operačního systému Windows a nabízí několik možných způsobů připojení včetně bezdrátového 3G.

Většina detailů byla rychle na žádost společnosti Sony stažena z webu FCC, ale dle obrázku, který zde byl zveřejněn, lze rozměry notebooku odhadovat na 22cm délky a 11cm hloubky. To by z něj udělalo ještě menší a kompaktnější počítač než jsou dnes známé netbooky, ale zatím se však nedá říct, zda bude výkonnější než ony.

- - Adam Šoltys

Byl pro vás článek přínosný?