Hlavní navigace

Samsung Forum 2011 - přehlídka modelů od tety z Koreje

24. 2. 2011

Sdílet

 Autor:
Samsung v maďarské Budapešti při příležitosti Samsung Fora 2011 představil celou řadu zajímavých novinek. Podívejte se na ně s námi!

Televize Samsung

Společnost Samsung změnila design obrazovky televizoru a u svých předních LED televizorů – modelů D8000 a D7000 – zeštíhlila rámeček na 5mm. Tradiční rámeček televizoru byl téměř eliminován a úzký rámeček Samsung poskytuje uživatelům větší velikost obrazovky bez zvětšení vnějších rozměrů přístroje. Navíc plazmový televizor D8000 nabízí design Plasma+1 a velikost obrazovky 51“ a 64“.

Uživatelé díky portálu Smart Hub mohou vyhledávat filmy, prohlížet video prostřednictvím on-line služeb a na různých připojených zařízeních, vyhledávat z televizoru na internetu a mají přístup různým aplikacím v Samsung Apps. V roce 2011 budou vyšší modely televizorů společnosti Samsung než LED D5500 a PDP D6900 nabízet funkce chytrých televizorů.

Samsung dále uvádí na trh řadu příslušenství včetně lehkých dioptrických 3D brýlí, HD kamery certifikované pro videohovory prostřednictvím služby Skype, bezdrátové nabíječky a různých držáků na zeď. Náběhová doba modelu BD-7500 (Blu-Ray) je zkrácena na tři sekundy a nabízí konverzi z 2D do 3D a možnost konvertovat celý obsah do plného rozlišení HD.

Fotoaparáty a videokamery Samsung

 

SH100 – tento model s připojením přes Wi-Fi umožňuje odesílání fotografií na sociální sítě a automatické zálohování na PC. Uživatelé se také mohou propojit s chytrými telefony s platformou Android, a vytvořit si tak dálkové ovládání a prohlížeč fotoaparátu.

Model ST700 se pochlubí dvěma displeji, třípalcovým zadním dotykovým displejem a širokou škálou různých fotografických efektů prostřednictvím funkcí jako např. Smart Filter 2.0 a Magic Frame.

Model Q10 podle Samsungu umožňuje pohodlnější nahrávání díky funkci Switch Grip, která automaticky přizpůsobí LCD displej podle toho, jak přístroj uchopíte.

Řada fotoaparátů s označením NX od společnosti Samsung se nedávno rozrostla a zahrnuje pět nových  objektivů, Samsung také nedávno uvedl na trh nový model NX11, který navazuje na NX10.

Mobilní telefony Samsung

Návštěvníci Evropského fóra Samsung měli příležitost se blíže seznámit i s novou třídou chytrých telefonů a tabletů založených na operačním systému Android patřících do řady GALAXY.

Samsung GALAXY S II s dvoujádrovým procesorem je založen na operačním systému Android 2.3 a  vyznačuje se tenkým tělem (8,49 mm). Z technologií je nabízeno rychlůé mobilní připojení HSPA+21 a BlueTooth 3.0+HS, jež teoreticky zvyšuje rychlost přenosu dat až osmkrát.

Samsung GALAXY Tab 10.1 je tabletem, který Samsung doporučuje pro čtení knih, hraní her a používání aplikací, které jsou v řádu stovek tisíc k dispozici prostřednictvím služby Android Market. Samsung GALAXY Tab 10.1 se dodává včetně duálních prostorových reproduktorů.

Rodina výrobků GALAXY se v roce 2011 rozrůstá o čtyři nové přírůstky. Ty jsou v současné době již k dostání v Rusku a během roku se začnou prodávat i v dalších evropských zemích.

GALAXY Ace nabídne 3,5palcový HVGA displej a 800MHz procesor. K dispozici je také hlasové vyhledávání a prohlížeč dokumentů ThinkFree.

GALAXY Fit se vyznačuje 3,31palcovým GVGA displejem. Podle výrobce byl telefon optimalizován pro sdílení obsahu a prohlížení internetu za pochodu.

GALAXY Gio – byl podle Samsungu vyvinut pro stylové mladé profesionály, kteří chtějí být neustále ve spojení s okolním světem. Jedná se o přístroj s vylepšenými funkcemi pro připojení k sociálním sítím.

soutez_casestudy

Samsung GALAXY mini nabídne 3,14palcový QVGA displej,  600MHz procesor, hlasové vyhledávání Google a obsahuje prohlížeč dokumentů Quick Office.

Byl pro vás článek přínosný?