Hlavní navigace

Samsung Galaxy Note se konečně dočkal zmrzliny

11. 5. 2012

Sdílet

 Autor: Samsung
Tak a je to tady! Prozatím největší smartphone na trhu, Samsung Galaxy Note konečně obdržel update ve formě operačního systému Android 4.0, kterému se přezdívá Ice Cream Sandwich. Samsung si dal s updatem notně na čas, vždyť počet prodaných kusů již překročil hranici 7 milionů kusů.

Tak a je to tady! Prozatím největší smartphone na trhu, Samsung Galaxy Note konečně obdržel update ve formě operačního systému Android 4.0, kterému se přezdívá Ice Cream Sandwich. Samsung si dal s updatem notně na  čas, vždyť počet prodaných kusů již překročil hranici 7 milionů kusů.

Uživatelé již průběžně dostávají upozornění o tom, že je k dispozici aktualizace firmware s Androidem 4.0. Součástí aktualizace je také balík aplikací Premium Suite. Samsung nevypadá aktualizaci pro všechny regiony najednou, nýbrž postupně, takže uvidíme, kdy se dočkáme také tady u nás. Uživatelé XDA Developers community zjistili, že se jedná o Android ve verzi 4.0.3, která byla uvolněna 4. května.


příloha_ovladnete_sva_data

 

Pokud vás zajímá, které aplikace jsou součástí balíčku, pak vězte, že jsou to tyto: S Note, která slouží k vytváření poznámek. Na výběr je několik šablon (meetingnote, idea note, magazine, travel, diary, recipe). Velmi užitečná je aplikace pro kontrolu tvarů písmen, která se stará o správný sklon linek. Konečně přibude také možnost ukládání PDF souborů.

Byl pro vás článek přínosný?