Hlavní navigace

Samsung Galaxy Tab 3 bude již brzy dostupný

30. 4. 2013

Sdílet

 Autor: Samsung
Společnost Samsung Electronics oznámila, že na trh uvede nový tablet Samsung GALAXY Tab 3. Jedná se o sedmipalcový tablet, který bude dostupný i ve verzi s 3G modemem.

galaxy tab 3Společnost Samsung Electronics oznámila, že na trh uvede nový tablet Samsung GALAXY Tab 3. Jedná se o sedmipalcový tablet, který bude dostupný i ve verzi s 3G modemem.

Kompaktní rozměry sedmipalcového tabletu umožňují uživatelům uchopit přístroj do jedné ruky a pracovat s ním dle potřeby, nebo ho vzhledem k menším rozměrům jednoduše vložit do kabelky či kapsy.

Samsung Galaxy Tab 3 je poháněn dvoujádrovým procesorem s taktem 1,2 Ghz a interní pamětí o velikosti 8 nebo 16 GB, kterou lze prostřednictvím paměťové karty rozšířit až na 64 GB. Ve výbavě tabletu jsou dva fotoaparáty s rozlišením 3 Mpix (zadní) a 1,3 Mpix (přední).

Samsung GALAXY Tab 3, verze WiFi, bude postupně uváděn do prodeje po celém světě od začátku května. V České republice by se měl objevit na konci června. 3G verze pak na pulty obchodů dorazí v červnu; do Česka na začátku července.

Byl pro vás článek přínosný?