Hlavní navigace

Satelitní AVerMedia USB tuner s podporou 3DTV

29. 4. 2011

Sdílet

 Autor:
AVerMedia představila světově první DVB-S2 USB TV tuner se zabudovaným CI slotem a podporou 3DTV.

Společnost AVerMedia představila AVer3D Satellite TV, digitální satelitní TV tuner s možností sledování a nahrávání placených satelitních TV programů. Tento kompaktní satelitní USB TV tuner přijímá jak DVB-S, tak i DVB-S2 signál, díky čemuž zpřístupní příjem více HD a 3DTV programů na Vašem PC. Díky zabudovanému slotu poskytuje navíc možnost sledování a nahrávání placených satelitních TV programů na TV PC. Stačí zasunout CAM modul s předplacenou kartou podmíněného přístupu smart card, a máte všechny dostupné HD/3DTV programy.

Nejnovější aplikace AVerTV 3D TV pro tento tuner přináší řadu nových možností, jako např. zálohování a obnovování seznamu programů, vytvoření vlastní programové nabídky a individuální nastavení obrazu pro každý jednotlivý program. Zajímavou funkcí je see3D, která zprostředkuje převod jakýchkoliv živých TV programů, nahrávek a filmů do 3D. Tuner pak samozřejmě podporuje všechny běžně dostupné metody 3D zobrazení; tedy anaglyfní, polarizované i aktivní 3D zařízení. Pro dosažení co nejlepšího 3D efektu je ale dobré mít kompatibilní monitor, AverMedia doporučuje nVidia 3D Vision Kit.

Aplikace AVerTV 3D disponuje i funkcí plánovaného nahrávání, se kterou lze vytvořit záznam HDTV pořadů i ve formátu pro iPhone a iPad, a to bez jakékoliv další konverze. Satelitní tuner AVer3D Satellite TV podporuje i bezplatnou streamovací službu SnugTV. S ní pak můžete sledovat TV na běžném Windows počítači, iPadu i iPhone, samozřejmě s připojením na internet.

Tuner AVer3D Satellite TV spolupracuje i s oblíbenými programy ProgDVB a MyTheatre. V aplikaci ProgDVB lze navíc využít i přiloženého dálkového ovládání.


AVerMedia AVer3D USB S2 tuner

Byl pro vás článek přínosný?