Hlavní navigace

Šest příběhů v Dragon Age: Origins

14. 2. 2009

Sdílet

Dragon Age: Origins má být netradiční RPG snad na každém kroku. O tom, že to s ním autoři myslím opravdu vážně vypovídá i šest různých příběhů

 

Jak si zvolíte příběh, bude do určité míry záviset na vás - je totiž spojen s výběrem rasy a jejího pozadí.


Dalishský elf (Dalish Elf) - Jako jeden z posledních „opravdových elfů" jste předurčeni k tomu zůstat na vždy se zbytkem své rasy, ovšem náhodné setkání s tajemným artefaktem z dávné elfské minulosti vás „vyšle" na cestu za novým dobrodružstvím.


Městský elf (City Elf) -  Jako městský Elf jste vždy žili pod velkým tlustým palcem vládců, a když se jeden takový vládce rozhodne navážet do vaší nastávající ženy přímo na svatbě, vybuchne ve vás všechen dřívější útlak a promění se v pomstu.


Obyčejný trpaslík (Dwarf Commoner) - Zrozen v nesprávnou dobu na nesprávném místě jste odjakživa podřízení místního zločineckého bosse. Až jednoho dne se náhodou dostanete na denní světlo a rozhodnete se zkusit naplnit svůj osud ve světě tam venku.


Vznešený trpaslík (Dwarf Noble) - Jako oblíbené dítě trpasličího krále prožijete nádherné dospívání a pak s hrdostí přijmete svůj první vojenský úkol. Na bitevním poli však zjistíte, že politické intriky jsou daleko horší než smrt na bojišti a rozhodnete se pro nový život mimo podzemí.


Mág (Mage) - Obdaření obrovskou silou, jenž většina považuje za strašlivou kletbu a hrozbu, trávíte veškeré své dny v odloučené věži, kde jste trénováni a hlídání templáři. Nyní je před vámi závěrečná zkouška, při níž buďto uspějete nebo umřete.


Vznešený člověk (Human Noble) - S bohatstvím, kterému se vyrovná akorát bohatství šlechty, jste cvičeni jak ve vedení války, tak ve vyjednávání. Všechny tyto schopnosti jsou posléze vystaveny zkoušce, jelikož ve vašem rodném hradě dojde ke zradě zrovna v den, kdy měl váš bratr vytáhnout rodinné vojsko do války.


Hra vychází tento podzim.


CS24

Zdroj: Worthplaying.com

 

Byl pro vás článek přínosný?