Hlavní navigace

Seznamte se: E-commerce platforma Magento

27. 1. 2016

Sdílet

 Autor: Neklo
Vůbec poprvé mohou tuzemští podnikatelé i vývojáři navštívit mezinárodní konferenci Meet Magento zaměřenou na Magento, nejrozšířenější e-commerce platformu.

Konferenci Meet Magento každým rokem navštíví tisíce obchodníků a IT profesionálů po celém světě. Nyní je poprvé i v Česku. Návštěvníci mohou získat informace a aktivně se zapojit do propojení obchodu a technologií.

Open source řešení Magento, které s 24,6 % drží největší podíl na celosvětovém trhu e-commerce platforem (před WooCommerce s 19,8 %, Open Cart se 7,4 %, Prestashop se 6,4 %, Shopify s 5,4 % a VirtueMart se 3,5 %), má na českém zastoupení teprve půl roku a své první zákazníky tedy teprve hledá.

Společnost Neklo, která Magento zastupuje a konferenci pořádá, poskytuje technická řešení se zaměřením na vývoj softwaru a webové projekty, aplikace, vývoj mobilních platforem a taktéž dodává e-commerce řešení.

Potenciální české klienty má přesvědčit právě konference Meet Magento, které se 31. 3. – 1. 4. 2016 v pražském hotelu Pyramida má zúčastnit zatím kolem 300 lidí z toho 150 vývojářů, 60 obchodníků a 70 zástupců prodejců.

Magento, systém pro správu obsahu, aktuálně používá více jak 240 000 obchodníků včetně společností Nike, Ford, Samsung, Christian Louboutin či Lenovo (přímý prodej).

Konference  je podle organizátorů určena „obchodníkům i vývojářům, kteří chtějí zvýšit a zefektivnit interakci se zákazníky,  kteří chtějí povýšit znalosti i možnosti svého internetového obchodu na novou vyšší úroveň, dále všem, jež hledají nové podnikatelské nápady a partnery, ale také těm, kteří doposud podnikají mimo oblast internetu a rádi by tuto skutečnost změnili“.

příloha_ovladnete_sva_data

Mezi hlavními vystupujícími v Praze budou: Ben Marks, Magento evangelist firmy Magento, Igor Bondarenko, head of business development firmy Neklo, Sergey Lysak, spoluzakladatel a CEO firmy  Eltrino, Thomas Goletz, prezident Meet Magento Association, Guido Jansen, Chief Psychology Officer firmy Euroflorist či Alexander Stelmakh, spoluzakladatel a Chief Strategy Officer firmy Amasty.

Mediálním partnerem konference (více informací naleznete na webu Meet Magento) je společnost IDG.

Byl pro vás článek přínosný?