Hlavní navigace

Seznamte se s novým Surface Pro 7+

12. 1. 2021

Sdílet

 Autor: Microsoft
Nový notebook od Microsoftu z kategorie 2v1 je určen výhradně pro firemní a školskou klientelu.

Microsoft představil Surface Pro 7+, nový notebook z kategorie 2v1, který však bude určen jen pro firemní a školskou klientelu. Stejně jako model Surface Pro 7, ze kterého novinka vychází, nabídne 12,3″ displej, na výběr ze tří Intel procesorů a také SSD až do velikosti 1 TB. A stejně tak ho bude možné využívat coby víceméně notebook nebo jako tablet, ať už s klávesnicí či bez.

Co jej tedy odlišuje pro firemní a školskou klientelu? Microsoft uvádí mimo jiné následující:

-          Odnímatelný SSD ukrytý pod stojánkem displeje, takže jej lze rychle měnit, například kvůli aktualizaci, nebo snadno vyjmout třeba z bezpečnostních důvodů.

-          Surface Pro 7+ lze pořídit s podporou LTE Advanced, tedy čtvrtou generací normy pro mobilní komunikace.

-          Životnost baterie až 15 hodin (13,5 s LTE Advanced), což je o 4,5 hodiny více než garantuje Pro 7.

-          Namísto Windows 10 Home má Surface Pro 7+ předinstalovány rovnou Windows 10 Pro a také aplikace sady Microsoft 365 s předpokladem, že si uživatel licencuje balík Office 365 nebo Microsoft 365.

Na výběr je ze tří procesorových variant, a to Core i3, Core i5 nebo Core i7, tedy čipů 11. generace. (Surface Pro 7 jsou vybaveny čipy 10. generace.)

příloha_ovladnete_sva_data

Zaváděcí cena základního modelu je 899 USD (jen s Wi-Fi), respektive 1149 USD (s LTE), na druhé straně cenového spektra pak je model za 2799 USD.

Konfigurace zařízení Surface Pro 7+ s připojením Wi-Fi a LTE si mohou zákazníci z komerčních a vzdělávacích organizací v Evropě objednat již dnes prostřednictvím svých místních prodejců pro komerční organizace. Dodávky budou zahájeny příští týden. Tedy i do Česka.

Byl pro vás článek přínosný?