Hlavní navigace

Sharp představil nový high-endový televizor

26. 1. 2012

Sdílet

 Autor:
Sharp představil novou vlajkovou loď mezi svými televizory pro rok 2012 v rámci řady 9. K dispozici bude v létě s úhlopříčkami 60 a 70 palců, přímým LED podsvícením, 3D, novým Quad Pixel Plus II panelem a technologií SmartCentral.

Sharp na letošním veletrhu CES představil své televizory řad 6, 7 a 8 a nyní se na internet dostaly i informace o očekávané řadě 9. I když společnost neodhalila všechny specifikace, rozhodně je na co se těšit, jelikož nabídne povedený design a nejvyspělejší technologie. Modelová řada 9 bude navazovat na některé prvky modelu Elite X5, což je jedna z nejlepších LCD TV dostupných na trhu. Televizory s označením LC-60LE945U (60 palců) a LC-70LE945U (70 palců) přinesou například plnohodnotné LED podsvícení s lokálním rozptylem, který zaručí extrémně hluboké odstíny černé. Řada 9 také využívá nový panel Quad Pixel Plus II (s HD rozlišením), aktivní 3D technologii a 240 Hz systém.

Kromě těchto zobrazovacích technologií Sharp integroval do televizorů také zcela nový SmartCentral Hub s přístupem k aplikacím jako Netflix, Hulu, CinemaNow a YouTube, stejně jako službám DLNA a Beamzit, který umožňuje bezdrátově odesílat obrázky, hudbu a video z iPhonů a telefonů na Androidu přímo do televizoru. Sharp zmínil také zabudovanou Wi-Fi síť a HDMI vstupy. Televizory řady 9 budou dostupné v létě, ceny zatím nebyly oznámeny.

Byl pro vás článek přínosný?