Hlavní navigace

Skládací Huawei je famózní

26. 2. 2020

Sdílet

 Autor: Huawei
Huawei Mate Xs je skládací zařízení, které umožňuje transformaci mezi režimy smartphonu a tabletu.

Mate Xs se dočkal také upgradu materiálu pohyblivé části displeje, designu závěsu, připojení 5G a systému fotoaparátů. Flexibilní displej nyní obsahuje dvouvrstvý optický polyimid, který umožňuje čistotu obrazu, sytost barev a jas. Zdokonalený mechanický závěs zahrnuje nové díly vyrobené z tekutého kovu na bázi zirkonia, které poskytuje robustnost a odolnost.

Kirin 990 5G v Huawei Mate Xs je novým procesorem pro tento telefon a dále tu najdete také kameru Leica SuperSensing Quad. Ta se skládá z 40MP fotoaparátu SuperSensing, 16MP ultra širokoúhlého fotoaparátu, 8MP fotoaparátu s teleobjektivem a 3D hloubkového fotoaparátu.

Kamerový systém Leica využívá výhody a funguje jako přední i zadní kamera a podporuje širokou škálu fotografického použití. Huawei Mate Xs běží na EMUI10 a podporuje chytřejší a výkonnější zážitek napříč aplikacemi. Sklopná obrazovka umožňuje lepší produktivitu díky novým funkcím, jako je například Multi-Window a multiplikátor aplikací.

CS24

Oproti Samsungu Galaxy Z Flip není v zavřeném stavu displej schovaný uvnitř, ale okolo telefonu, to v rozloženém stavu nabízí větší plochu a zejména v zavřeném módu stále funguje jako plnohodnotný telefon.

 

Byl pro vás článek přínosný?