Hlavní navigace

Směrovač TP-LINK TL-WR842ND získal ocenění IT produkt roku

15. 6. 2012

Sdílet

 Autor: TP-Link
Směrovač TL-WR842ND společnosti TP-Link obdržel ocenění IT produkt roku 2012, jež každoročně uděluje odborná redakce magazínu Computerworld.

Směrovač TL-WR842ND společnosti TP-Link obdržel ocenění IT produkt roku 2012, jež každoročně uděluje odborná redakce magazínu Computerworld.

oceneni

Snadné a intuitivní ovládání

Při vyhodnocování soutěže je kladen důraz na přínos produktu pro zákazníka a na zajímavé vlastnosti, jimiž se produkt liší od konkurence. Bezdrátový směrovač TL-WR842ND redakci zaujal integrovaným USB portem, který slouží pro připojení datového úložiště či sdílené tiskárny a schopností zprovoznit až čtyři bezdrátové sítě s rozdílným jménem a přístupovým heslem.

Osobní data vždy po ruce

Kromě výše uvedených vlastností nabízí směrovač TL-WR842ND díky podpoře standardu 802.11n rychlý přenos dat po bezdrátové síti (až 300 Mbit/s), který zajistí plynulé streamování HD videa, bezproblémový běh online počítačových her, či nerušené video hovory. Pokud připojíte k USB portu datové úložiště, poslouží vám směrovač jako FTP server, jenž můžete využít pro stahování osobních dat či provádění zálohy. Alternativu představuje připojení tiskárny, již můžete sdílet se všemi zařízeními v síti.

Bezpečný tunel až do kanceláře

Mezi další užitečné vlastnosti směrovače patří správa a provoz až 5 VPN tunelů na bezpečnostním protokolu IPsec. Zařízení může šifrovat data pomocí několika šifrovacích algoritmů jako DES, 3DES nebo AES. Pro autentizaci dokáže využít algoritmy MD5 a SHA1. Uživatelé se tak mohou snadno vzdáleně připojit do své domácí či firemní sítě, a to kdekoliv, kde je dostupné internetové připojení.

soutez_casestudy

Až čtyři samostatné sítě

Schopnost vysílání několika nezávislých SSID ocení uživatelé v případě, kdy si přejí sdílet domácí internetové připojení s hosty či přáteli. Jednoduše mohou vytvořit novou bezdrátovou síť s unikátním jménem a heslem, jež nebude nikterak kolidovat se stávající domácí sítí. Podobně lze tuto funkci využít v kanceláři a vytvořit tak pro skupiny zaměstnanců oddělené sítě bez bezpečnostních kompromisů.

Bezdrátový směrovač TP-Link TL-WR842ND lze zakoupit v síti autorizovaných distributorů a prodejců společnosti TP-LINK za doporučenou maloobchodní cenu 878 Kč včetně DPH. Více informací o směrovači TP-Link TL-WR842ND a dalších produktech najdete na stránkách společnosti TP-Link.

Byl pro vás článek přínosný?