Hlavní navigace

Sony Ericsson C903: Cyber-shot pro náročné

10. 2. 2009

Sdílet

Společnost Sony Ericsson dnes představila nový mobilní telefon C903. Jedná se o přístroj s pětimegapixelovým fotoaparátem Cyber-shot vybaveným automatickým zaostřováním, funkcí rozpoznání úsměvu Smile Shutter a samočinnou detekcí obličeje.

Sony Ericsson C903: elegantní Cyber-shot pro náročné


Společnost Sony Ericsson dnes představila nový mobilní telefon C903. Jedná se o přístroj s pětimegapixelovým fotoaparátem Cyber-shot vybaveným automatickým zaostřováním, funkcí rozpoznání úsměvu Smile Shutter a automatickou detekcí obličeje. Ta rozpozná až tři osoby najednou. Inovací fotoaparátu je výsuvný kryt, který ho chrání před poškozením. Ten je pro snadnější manipulaci posuvný po celé délce přístroje.

Základní parametry Sony Ericsson C903:

•    5 Mpx fotoaparát s autofokusem
•    Výsuvný kryt fotoaparátu, který zabraňuje jeho poškození
•    Automatická detekce obličeje rozpozná až tři osoby najednou
•    Zabudovaná aGPS zaznamenává souřadnice k pořízeným snímkům

Automatické otočení obrazu zajišťuje pohodlné prohlížení fotografií či e-mailů.  Přístroj je vybaven pětimegapixelovým fotoaparátem s automatickým zaostřováním a rozpoznáváním obličeje až tří osob na jednom snímku. Součástí C903 je také funkce Smile Shutter pro detekci úsměvu. Výkonný blesk umožňuje pořízení fotografií i za zhoršených světelných podmínek.  Nejasné či rozmazané fotky eliminuje stabilizátor fotografií i videozáznamů.  

CS24

Sony Ericsson C903 Cyber-Shot

Fotografování rychle se pohybujících objektů řeší funkce BestPic, která zaznamená devět snímků v řadě a uživatel se sám posléze rozhodne, kterou z pořízených fotografií vybere, ostatní snímky se automaticky odstraní. Pro snadnou úpravu fotografií slouží funkce Photo fix. Ta automaticky upravuje vyvážení bílé barvy a jednoduše změní jas, světlo i kontrast snímků.

Pořízené snímky lze uložit přímo do integrované 105MB paměti. Fotografie lze sdílet pomocí obrázkového blogování nebo připojením k televizní obrazovce, což zaručí komfortní prohlížení fotografií. Integrovaná GPS poskytne uživateli přehled o místech pořízení snímků. Sony Ericsson C903 Cyber-shot  bude v České republice dostupný od konce června tohoto roku.

Byl pro vás článek přínosný?