Hlavní navigace

Soutěž se společností Apacer o power banky Apacer B120

27. 1. 2014

Sdílet

 Autor: Apacer
Přinášíme vám další z řady soutěží o atraktivní ceny, jež nadchnou nejen počítačové geeky. Tentokrát magazín PC World ve spolupráci se společností Apacer, inovativním výrobcem paměťových produktů, vyhlašuje soutěž o dvě power banky Apacer B120.

Odvětví mobilních zařízení za poslední roky neuvěřitelně posílilo, systematicky zatlačuje do ústraní divizi osobních počítačů a zařízení vysokým tempem zvyšují výpočetní výkon i funkcionalitu. Kde však smartphony, tablety a další mobilní produkty pokulhávají, je stále výdrž při běhu na baterii. Výrobci mají svázané ruce, tlačí je poptávka po zařízeních tenkých jako žiletka, což se projevuje na nedostatečné kapacitě vestavěných akumulátorů.

Uživatelé si již zvykli své elektronické miláčky denně zapojovat do zásuvky, ale jak problém řešit na cestách či v přírodě, kde je o zásuvky jak známo nouze? Pakliže se nechcete spoléhat na řešení například v podobě přenosných solárních panelů, můžete vsadit právě na některou z power bank, krabiček nabitých energií, které dovedou až několikanásobně prodloužit běh vaší kapesní elektroniky.

 

Chci se zúčastnit soutěže!

 

Apacer B120

Výhra: 2 x Apacer Power Bank B120

 

Power banka B120 z produkce společnosti Apacer disponuje akumulátorem o kapacitě 6600 mAh, což je dostatečná hodnota pro několikanásobné nabití běžného smartphonu. Dle výrobce dokázala power banka B120 během továrního testování třikrát plně nabít smartphone iPhone 4. Power banka nese dvojici USB portů, díky nimž můžete nabíjet dvě zařízení současně. Závěrem ještě zmiňme, že je power banka vybavena bezpečnostními mechanizmy zabraňujícími zkratu, přepětí a přebíjení.

Kompletní informace o produktu naleznete na oficiálních stránkách výrobce.

CS24

 

Soutěž bude ukončena ke dni 14. 02. 2014.

Byl pro vás článek přínosný?