Hlavní navigace

Střílečka Halo - ve skutečném světě

9. 2. 2009

Sdílet

Svatba se silnými Halo konturami a nebo replika vozu z Halo univerza, to jsou momenty, jasně definující přesah téhle střílečky do reálného světa. Jakkoliv ve druhém případě jde o funkční automobil pro účely filmu.

Popularita Bungie střílečky Halo už dávno přesáhla hranice herní zábavy. Jak jinak vysvětlit situaci z USA, kde novomanžele oddával Master Chief. Kde se celý ceremoniál odehrával v prostředí evokujícím Halo mapu Ivory Tower. Kde na pozadí hrála hudba z Halo 3 a kde budoucí manželé nebyli prohlášeni za muže a ženu, ale za spoluhráče - na celý život?:o)

K dokonalosti tu snad jen chybělo, aby posléze nasedli do Warthogu a odjeli někam na svatební cestu. Řeč je přitom o skutečném Warthogu, terénním džípu z Halo série, který spol. Weta Workshop postavila pro účely stejnojmenného filmu. Tenhle stroj přitom využívá motoru z vozu Nissan Patrol a vedle náhonu na všechny čtyři kola má mít také turbo a trochu komplikovanější řízení, díky horšímu výhledu a nebo nuancím, že prý zvládne i  jízdu do strany:o)

Zdroj: různé

 

Byl pro vás článek přínosný?