Hlavní navigace

Tag Heuer představí luxusní smartphone Racer

18. 3. 2012

Sdílet

 Autor:
Pokud se vám líbí luxusní telefony, které jen tak někdo mít nebude, zcela jistě vás potěší novinka od známého výrobce hodinek Tag Heuer s názvem Racer.

Hned na první pohled na telefonu zaujme povrch tvořený z uhlíkových vláken a titanová konstrukce. Zbytek zařízení je pak vyroben z gumy, díky které je smartphone chráněn proti pádům. Uvnitř Tag Heuer Racer podle výrobce tepe "velmi výkonný procesor" a mobil běží na "poslední verzi OS Android", to je však bohužel vše, co výrobce ke specifikacím prozradil. Není tak jasné kolik jader procesor má, ani na jaké frekvenci běží nebo jaká byla použita grafická karta. Pouze spekulovat také zatím můžeme o velikosti úložného prostoru v telefonu nebo vlastnostech displeje.


Nový telefon se začne prodávat v červenci, potenciální zákazníci si však budou muset připravit pořádný balík peněz, a to 2 800 euro (69 000 Kč). Racer bude dostupný výhradně v buticích Tag Heuer, u prodejců luxusních telefonů a ve vybraných klenotnictvích. Na to, jak Tag Heuer Racer vypadá, se můžete podívat například v tomto videu.

Byl pro vás článek přínosný?