Hlavní navigace

The Eye of Judgment

1. 12. 2008

Sdílet

Hybridní karetní hra pro vášnivé tahové stratégy Obliba strategických karetních her roste a vývojáři z japons...


Hybridní karetní hra pro vášnivé tahové stratégy

Obliba strategických karetních her roste a vývojáři z japonského studia Sony Computer Entertainment vyrukovali s nadějným titulem pro PlayStation 3, který je absolutní povinností pro všechny fanoušky Magic: The Gathering a podobných společenských her. Pořizovací cena The Eye of Judgment nevypadá na první pohled nijak lákavě, ale je třeba si uvědomit, že kromě samotné hry v balení najdete i novou verzi PlayStation Eye, hrací plátno s devíti poli a základní balíček karet. Kamerku navíc můžete používat i s jinými tituly, a tak lze vyšší cenu brát jako určitou investici do budoucna.
The Eye of Judgment obsahuje dlouhá instruktážní videa s názornými ukázkami přímo z tahových bitev a po několika hodinách hry budete moci vyzvat na souboj i ostatní hráče. I když jsou karetní seance nejzábavnější s kamarádem u jedné konzoly nebo on-line přes PlayStation Network, obstojně si zařádíte i proti umělé inteligenci. Ve hře nám však chyběla alespoň jednoduchá singleplayerová kampaň, která by jednotlivé partičky pospojovala zajímavým příběhem.
A jak The Eye of Judgment vlastně probíhá? Hráči se střídají po tazích, shromažďují manu a s ní vykládají karty s bojovými jednotkami na hrací plochu, směrují je a útočí na nepřátelské cíle. Situace na bitevním poli je přes PlayStation Eye přenášena na televizní obrazovku, kde postavy a fantastická monstra ožívají a jdou si nemilosrdně po krku. Na řadu přichází i mocná kouzla, vítězí ten hráč, který první zabere pět polí a získá převahu. Autoři plánují řadu bonusových karetních balíčků a chtějí tak hru neustále rozšiřovat. Nyní však potřebují to nejdůležitější – podporu samotných hráčů. Dáte jim šanci? My rozhodně!


akce 8.0
Výrobce: SCEJ
Vydavatel: SCEE
Distributor v ČR: Sony Czech
Lokalizace: žádná
Cena: 2 899?Kč
Multiplayer: ano
www.us.playstation.com/EyeofJudgment
www.playstation.cz

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku