Hlavní navigace

Tip: Sdílejte oblíbené trasy s ostatními řidiči díky Ultimate Drive

14. 8. 2011

Sdílet

Pokud patříte k řidičům, kteří jezdí jen proto, aby se dostali z místa A do místa B, potom pro vás tato aplikace s největší pravděpodobností nebude mít větší využití.

Jestliže jste řidičem, který jezdí pro samotnou radost z jízdy, dopřáváte si vyjížďky do dálek i širokého okolí a myslíte si, že znáte ty nejfajnovější trasy, potom byste se o ně možná chtěli podělit s dalšími řidiči nadšenci. Díky aplikaci Ultimate Drive od známého německého producenta automobilů BMW, je to docela snadné.

Aplikace je určena pro zařízení s operačními systémy iOS a Android. Můžete v ní vytvářet oblíbené trasy pomocí Google Maps, sdílet je, hodnotit trasy dalších uživatelů, přidávat komentáře o dopravě, krajině a podobně.

Malým nedostatkem je absence možnosti nahrávání map z počítače nebo hodnocení trasy přímo za jízdy (resp. po bezpečném zastavení vozu na příhodném místě), ale třeba se těchto a některých dalších funkcí dočkáme v budoucích aktualizacích. Aplikaci Ultimate Drive můžete zcela zdarma stáhnout zde. Přejeme příjemnou cestu.

Ultimate Drive

Další tipy na šikovné aplikace pro mobilní platformy naleznete na sesterském magazínu Smart World, který vám přinesl i tento tip!

Byl pro vás článek přínosný?