Hlavní navigace

TIP: vyzkoušejte nejlepší přídavky pro Google Chrome - 2. díl

25. 1. 2011

Sdílet

V dnešním tipu si představíme tři další zajímavé doplňky pro prohlížeč Chrome, které vám umožní mimo jiné rychlejší vyhledávání.

1. díl článku: http://pcworld.cz/software/tip-vyzkousejte-nejlepsi-pridavky-pro-google-chrome-16835

CS24

Chcete hledat opravdu rychle? Přídavek Fastest Chrome vám s tím pomůže. Tento add-on dokáže získat obsah z Wikipedie a zobrazovat jej ve svém vlastním okně bez nutnosti přechodu na stránky oblíbené encyklopedie. Stačí na jakémkoli místě v Chrome zvýraznit nějaký termín a můžete si ihned nechat zobrazit jeho vysvětlení z Wikipedie. Fastest Chrome také zrychluje běžné hledání na Googlu. Zajímavou alternativou k tomuto doplňku pak je Apture Highlights. Při jeho využití opět stačí kliknout na termín pravým tlačítkem a add-on vám nabídne definici, fotografie, odkazy na video a další.

Dalším zajímavým vylepšením prohlížeče může být Forecastfox Weather. Ten vám umožní rychlé vyhledávání informací o počasí. Ikonka add-onu zobrazuje aktuální teplotu a stav (slunečno, zamračeno, sníh atd.). Pokud na ikonku najedete myší, získáte podrobnější popis aktuálního stavu. Po kliknutí se pak zobrazí předpověď na celý týden v malém pop-up okně.

Byl pro vás článek přínosný?