Hlavní navigace

Tipy na zajímavé vánoční aplikace

24. 12. 2021

Sdílet

Vánoční aplikace Autor: Pixabay.com
Chcete se naladit na tu správnou vánoční notu? Nebo jen hledáte náhradu klasického zvonečku? Pomohou vám aplikace pro váš chytrý telefon.

Vánoční atmosféru nemusíte mít pouze ve vaší domácnosti, můžete si ji navodit také ve vašem smartphonu. Vybíráme aplikace s vánočním zaměřením, které jsou určené pro Android či iOS.

Vánoční zvoneček

Opět po roce marně hledáte vánoční zvoneček, který jste vloni někam založili. Příchod Ježíška může ohlásit také váš chytrý telefon. Stačí zvolit tu správnou aplikaci, která zajistí zazvonění vánočního zvonečku. Například stejnojmenná aplikace Vánoční zvoneček určená pro Android, umožňuje volbu typu zvonečku, nastavení počtu opakování zvonění a volbu časovače, přičemž lze zvolit buď odpočet, nebo konkrétní čas. Váš smartphone pak můžete nechat poblíž stromečku a počkat, až zvoneček zazvoní. Vzhledem k nastavení některých telefonů, zajišťujícího úsporu energie, je vhodné funkčnost dopředu na konkrétním zařízení ověřit a případně aplikaci udělit výjimku.

Vánoční aplikace

Další aplikací tohoto druhu je Handbell – service bell, která ovšem pracuje trochu odlišně. Umožňuje totiž nastavení zvoleného zvuku a zvonění lze následně vyvolat zatřesením telefonem, obdobně jako při zvonění na klasický zvoneček.

Vánoční aplikace

Aplikace určená pro iOS nese název Christmas Bell-Local & Remote. Umožňuje jak nastavení časovače pro spuštění zvonění, tak i vzdálené spuštění zvonění na iPhone z chytrých hodinek Apple Watch.

Stejnou službu jako uvedené nástroje vykoná také aplikace „Vánoční zvoneček – přehrávač“, která je dostupná jak pro Android, tak pro iOS. Aplikace umožňuje vybrat preferovaný druh zvonku, délku vyzvánění a čas, po kterém se vyzvánění spustí.

Vánoční aplikace

Hra, která ukrátí čekání

Chcete děti zabavit během čekání na příchod Ježíška? Řešení nabízí hra Bubble Blast Holiday, ve které musíte s co možná nejmenším počtem tahů „prasknout“ největší počet vánočních bublin. Hra je dostupná jak pro Android, tak i pro iOS.

Vánoční aplikace

soutez_casestudy

Teplo domácího krbu i na displeji

Pro někoho k vánočnímu času neodmyslitelně patří také krb a pohled na hořící dřevo. Pokud takový krb nemáte po ruce, můžete si jeho atmosféru alespoň přiblížit prostřednictvím aplikace v mobilu. K dispozici je jich hned několik. Pro iOS můžete zvolit například Fireplace Live HD, pro Android pak například Romantic Fireplaces.

Vánoční aplikace

Tip: Nepřeberné množství aplikací pro Android naleznete v Google Play a pro iOS v Apple App Store.

Byl pro vás článek přínosný?