Hlavní navigace

Toshiba odhalila řadu Sound Barů

14. 9. 2013

Sdílet

 Autor: Toshiba
Společnost Toshiba se pochlubila novou řadou reproduktorů typu Sound Bar, které v sobě kombinují stylový design s moderními technologiemi a slušným zvukem.

K novinkám patří například Mini 3D Sound Bar II, kompaktní zařízení, které je vybaveno bezdrátovým subwooferem. Tento Sound Bar disponuje také technologií Absolute 3D od firmy Sonic Emotion. Ta počítá s tím, že se při poslechu hudby budete pohybovat po celé místnosti, a tak hudbu rozprostírá tak, abyste nepřišli o kvalitu poslouchané nahrávky, kdekoliv se právě nacházíte. Mini 3D Sound Bar podporuje rozhraní HDMI a Bluetooth i technologii NFC.

Toshiba Mini 3D Sound Bar II

Dalším představeným modelem je Toshiba SB3950M1, reproduktorová soustava, která má výkon 150 W. Zvuk je možno přenášet kabelem nebo bezdrátově pomocí technologie Bluetooth, přičemž konfigurace probíhá prostřednictvím NFC. Z funkcí stojí za zmínku automatické vykreslení trojrozměrného zvuku tak, aby odpovídal 3D videu zobrazovanému například na TV.

Posledním typem je Toshiba SB3950E1, Sound Bar s výkonem 40 W a dobrým poměrem cena/výkon.

CS24

Všechny tři modely budou na našem trhu k dispozici v průběhu čtvrtého čtvrtletí letošního roku, ceny zatím nebyly oznámeny.

Zdroj: TZ Toshiba

Byl pro vás článek přínosný?