Hlavní navigace

Toy Story 3

19. 5. 2010

Sdílet

Kovboj Woody, neohrožený bojovník z vesmíru Buzz a mnoho dalších hraček se už v zákulisí připravují, aby mohli vtrhnout na televizní obrazovky a udělat tam naprostý poprask.

V polovině devadesátých let se na plátnech kin a ve videopůjčovnách objevil animovaný snímek Toy Story, který pojednával o tom, že i hračky mají své problémy. Hlavním hrdinou byl kovboj Woody, kterému se nelíbil nový vetřelec v teritoriu. Nejednalo se o nikoho jiného, než o Buzze Rakeťáka, nejoblíbenější hračku, kterou chtělo mít každé dítě.

Snímek slavil opravdu obrovský úspěch, a tak v roce 1999 následovalo pokračování. Od té doby bylo ticho, až letos má vyjít v pořadí třetí díl a jak už zbývá u současných filmových trháků zvykem, bude jej doprovázet stejnojmenná hra.

toy story 3

Hra bude podobná mnoha dalším filmovým hrám pro děti, které jste mohli vidět už tolikrát, že byste je snad ani všechny nespočítali. Opět se bude jednat o plošinovku. A o co zde vlastně půjde? Kromě klasického Story Modu, který bude sledovat stejné události jako ve filmu, vám hra nabídne speciální mód pojmenovaný Toy Box a vzhledem k aktuálně vydanému traileru do něj vývojáři vkládají všechny své naděje.

toy story 3

Zde si budete moci vytvářet své vlastní levely a následně je s různými postavami procházet. Vývojáři nejsou v ničem moc sdílní, ale proslýchá se, že PS3 verze bude mít oproti ostatním verzím exkluzivní obsah. První má být speciální hratelná postava Emperora Zurga, druhá pak stahovatelné minihry, speciálně ušité na míru PS Move.

toy story 3

CS24

Toy Story 3 má vyjít už 15. června na všechny možné platformy a my zatím očekáváme průměrnou skákačku podle filmové předlohy. Vývojáři zatím neukázali vůbec nic, čím by nás ohromili, či si aspoň získali náš zájem.

toy story 3

Byl pro vás článek přínosný?