Hlavní navigace

TP-Link představil modem do kapsy pro sdílení 3G signálu

17. 5. 2013

Sdílet

 Autor: TP-Link
Společnost TP-Link představuje novinku v podobě modemu do kapsy, M5350, který zvládne plnit funkci 3G hotspotu až pro 10 zařízení najednou.

Protože se v dnešní době nepřipojujeme k internetu už jen z počítačů a notebooků, ale i z mobilních zařízení typu smartphonu či tabletu, řešíme, jakým způsobem se připojit na cestách, kde jsou velké modemy s USB připojením poměrně nepraktické.

TP-Link M5350

Jedno z možných řešení nabízí právě zařízení TP-Link M5350, které umožňuje sdílení 3G připojení pro mobilní zařízení všude tam, kde je dostupný signál. Stačí jedna SIM karta s datovým připojením, kterou vložíte do zdířky v zařízení. Navíc ani nepotřebujete připojení k elektrické síti – energii zajišťuje dopředu nabitá baterie s kapacitou 2 000 mAh. Její stav i další informace naleznete na integrovaném OLED displeji.

CS24

TP-Link M5350 podporuje technologii HSPA+, díky čmuž zvládá rychlost stahování až 21,6 Mbit/s a rychlost odesílání dat až 5,76 Mbit/s, samozřejmě v závislosti na aktuální dostupnosti signálu a možnostech vašeho operátora. K dalším vlastnostem patří slot na micro SD kartu až do velikosti 32 GB, díky které může modem sloužit jako čtečka paměťových karet.

Zdroj: TZ TP-Link

Byl pro vás článek přínosný?