Hlavní navigace

Verbatim přináší řadu cestovních nabíječek

21. 11. 2012

Sdílet

 Autor: Verbatim
Cestovní nabíječky jsou určeny pro ty, kdo mimo svůj domov zpravidla nenaráží na elektrické zásuvky, alespoň ne na dobu nutnou k nabití svého mobilního zařízení.

Pomocí nabíječek od společnosti Verbatim lze na cestách nabíjet například zařízení od společnosti Apple (iPhone, iPad a iPod), kromě toho ale v podstatě jakékoliv kompatibilní přístroje. První z nabíječek má dva USB konektory, dokáže tedy současně nabíjet dvě mobilní zařízení. Její celková kapacita je 10 000 mAh, což je dost například na téměř pět nabití Samsungu Galaxy S III. Tato nabíječka využívá ke svému účelu Li-Pol baterii a její doporučená cena je 1 799,- Kč včetně DPH.

Druhou nabíječkou je napájecí zdroj AA, který, jak již název napovídá, používá tužkových baterií, buďto alkalických nebo nabíjecích. Zařízení používá microUSB porty, váží 40 gramů a stojí 379,- Kč včetně DPH.

Dalším modelem v řadě je ultratenký napájecí zdroj za 629,- Kč s DPH, který splňuje spíše záložní roli – má kapacitu 1 200 mAh, takže běžný smartphone nabije maximálně na takových 60 – 70 procent. Což ale ve chvíli, kdy se potřebujete dovolat a domů vám chybí třeba půl dne cesty, velmi oceníte.

CS24

V neposlední řadě disponuje série cestovních nabíječek Verbatim přenosným napájecím zdrojem, který je vybaven Li-Ion baterií s kapacitou 2 200 mAh a jeho doporučená maloobchodní cena je 729,- Kč včetně daně.

Verbatim Power Pack

Byl pro vás článek přínosný?