Hlavní navigace

Vibe Z je Full HD phablet od společnosti Lenovo

12. 11. 2013

Sdílet

 Autor: Lenovo
Lenovo dnes představilo svůj nový phablet Vibe Z. Jedná se o zařízení s displejem o velikosti 5,5 palce a Full HD rozlišením. Phablet je určen primárně pro Čínu, a tak nechybí ani tolik populární podpora Dual SIM.

Lenovo dnes v Číně představilo svůj nový phablet Vibe Z. Jedná se o zařízení s displejem o velikosti 5,5 palce a Full HD rozlišením. Phablet je určen primárně pro Čínu, a tak nechybí ani tolik populární podpora Dual SIM.

soutez_casestudy

Uvnitř phabletu bychom našli čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 800 s taktem 2,2 GHz, 2 GB operační paměti RAM a rovněž grafický čip Adreno 330. Lenovo vybavilo phablet fotografickým čipen Sony IMX135 s rozlišením 13 megapixelů, objektivem se světelností F/1.8 a dvojitým LED bleskem. Přední kamera disponuje rozlišením 5 megapixelů. Displej samotný potom vzhledem k velikosti a rozlišení nabízí rozlišení 400 pixelů na palec.

Phablet měří na šířku přijatelných 7,9 mm. I když je poměrně velký, stále by měl relativně dobře padnout do ruky. Podobně jako Samsung Galaxy Note, patří k příslušenství modelu Vibe Z flipové pouzdro s okénkem pro část displeje. Obal je vybavený trackpadem, který umožňuje například přijmout či odmítnout příchozí hovor. Zda se Lenovo Vibe Z někdy podívá také mimo Čínu a Asii zatím nevíme.

Byl pro vás článek přínosný?