Hlavní navigace

Video: Záznam vystoupení Taylor Swift a jejího hitu Love Story z CES 2010

15. 1. 2010

Sdílet

Podívejte se na záznam z živého vystoupení americké zpěvačky Taylor Swift, která se zúčastnila zahájení tiskové konference společnosti Sony na veletrhu CES.

Taylor Swift a její hit Love Story živě z CES 2010

 

CS24

Na veletrhu Consumer Electronics Show (CES) v Las Vegas se společnost Sony pochlubila několika novinkami, z nichž se většina nesla ve znamení třetího rozměru. Skutečnost, že se tato technologie těší velké oblibě a v letošním roce se dočká velkého rozmachu, to jen potvrdilo. Nemůžeme se tedy divit, že návštěvníky tiskové konference nepřivítal nikdo jiný, než samotný Jimi Hendrix - samozřejmě ve 3D. Zmíněné video bylo demonstrací plánů společnosti, jak přepracovat záznamy z koncertů do podoby, která by diváky u televizních obrazovek vtáhla zase o něco blíž do centra dění.

Dalším překvapením pak bylo živé vystoupení country-popové zpěvačky Taylor Swift, která se částečně navrací k typickým kořenům country hudby a mísí ji s hudbou populární. Na jevišti ji přivítal a uvedl CEO Howard Stringer. Taylor zahrála a zazpívala svůj hit Love Story, přičemž celé její vystoupení bylo ve 3D promítáno na projekční plátno za jejími zády. Na záznam z tohoto vystoupení se můžete podívat v našem videu.

 

(video)

Byl pro vás článek přínosný?