Hlavní navigace

Volitelné příslušenství pro Galaxy S4 Zoom

31. 7. 2013

Sdílet

 Autor: Samsung
Majitelé Samsung Galaxy S4 zoom si budou moci ke konci srpna zakoupit nové příslušenství. V nabídce naleznou například flipový kryt pro Samsung Galaxy S4 zoom. Kryt se skládá z gumového rámečku, který chrání okraje zařízení při pádu, výklopného pouzdra na displej a krytky objektivu. Doporučená maloobchodní cena flipového pouzdra je 799 Kč s DPH.

Majitelé Samsung Galaxy S4 zoom si budou moci ke konci srpna zakoupit nové příslušenství. V nabídce naleznou například flipový kryt pro Samsung Galaxy S4 zoom. Kryt se skládá z gumového rámečku, který chrání okraje zařízení při pádu, výklopného pouzdra na displej a krytky objektivu. Doporučená cena flipového pouzdra je 799 Kč s DPH.

Z dalšího příslušenství mohou využít samostatnou krycí folii na displej o velikosti 4,3 palce nebo nabíjecí sadu s baterií. Ta obsahuje náhradní baterii a dobíjecí dok, který slouží také jako pouzdro pro snadné a bezpečné uchovávání baterie v době, kdy není sada používána. Majitelé Samsung Galaxy S4 zoom se tak nemusí strachovat, že se jim zařízení v terénu vybije a mohou plně využívat všechny jeho funkce po dlouhou dobu. Doporučená cena folie je 249 Kč a nabíjecí sady s baterií 999 Kč s DPH.

Byl pro vás článek přínosný?